Yuh olsun!

Yuh olsun!

'Öğretmenim tecavüze uğradım' dedi o da tecavüz etti.

Dikili Çok Programlı Lisesi 1'nci sınıf öğrencisi E.A., iddiaya göre geçen 8 Mart'ta babasının fırıncı arkadaşı 55 yaşındaki A.K.'nın tecavüzüne uğradı. E.A.'ya, daha sonra durumu anlattığı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni 52 yaşındaki R.K. da tecavüz etti. 

Olayın duyulmasının ardından E.A., babasıyla birlikte Dikili Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, şikayetçi oldu. E.A., savcılıkta, psikolojik danışman eşliğindeki ifadesinde, kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü A.K.'yi daha önce babasıyla aynı fırında çalışması nedeniyle tanıdığını belirterek, şöyle dedi:
 
"Daha sonra eşi E.K. ile tanıştık. Evlerine gidip- gelmeye başladım. Bir gün E.K., bana kocasının benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmedim. Geçen 8 Mart'ta A.K.'nın çalıştığı çarşıdaki fırına gittim. A.K. ve eşi E.K. vardı. E.K., beni fırının arkasındaki soyunma kabini olarak kullanılan bölüme götürdü. Daha sonra yanımıza eşi A.K. geldi. Bir süre sonra E.K., bizi yalnız bırakıp çıktı. A.K., okul ünüformamın eteğimi çıkarmaya başladı. 'Ne yapıyorsun, dur' dedim. Ancak, durmayıp, beni yere yatırdı, tecavüz etti. Daha sonra kendisini üzerimden iterek, uzaklaştırdım. Ancak, cinsel ilişki sırasında bağırmadım. Çünkü sesimin çıkmayacağını düşündüm. Daha sonra üzerimi giyindim. Çıkacağım sırada E.K., yanıma geldi. Beni tuvalete soktu. Birlikte cinsel organıma baktık. Kanama yoktu. Buna ben de şaşırdım. Çünkü ilk kez zorla da olsa biriyle oluyordum. Daha sonra fırından ayrıldım. Birkaç gün sonra evlerine gidip E.K.'ye hamilelik testi yaptırmak istediğimi söyledim. Ancak, E.K., 'Hemen hamile kalmazsın' diyerek, gerek olmadığını söyledi. Aradan birkaç gün geçtikten sonra bu defa fırına gittim. E.K., hamilelik testi almıştı. Birlikte testi yaptık. Ancak, sonuç negatif çıktı. İki hafta kadar sonra olayı okul arkadaşım A.'ya anlattım. Bana, bir daha o kişilerle görüşmememi söyledi. Ancak, iki hafta kadar sonra tekrar fırına gittiğimde, A.K.'yi arka tarafa, adını sonradan öğrendiğim S. isimli biriyle girerken gördüm. Bunun üzerine bir daha fırına gitmemeye başladım. Bir ara okuldan eve giderken A.K. ve arkadaşı A.T. ile karşılaştım. A.T., A.K. ile görüşmeye devam etmemi isteyip, aksi takdirde olanları herkese anlatacağını söyledi. A.K.'nin eşi E.K. de eşini kıskandığını belirtip, benden eşi ile artık görüşmememi istedi. Aksi takdirde elindeki eşiyle öpüşürken çekilmiş fotoğrafımı aileme vermekle beni tehdit etti." 
 
DİN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ DE TECAVÜZ ETTİ İDDİASI
 
E.A., ifadesinde geçen mayıs ayında olanları anlatıp, yardım istediği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni R. K.'nin de kendisini bir dernek binasına götürüp tecavüz ettiğini öne sürdü. 
 
E.A. kendisine tecavüz ettiklerini ve tecavüze yardımcı olduklarını ileri sürdüğü kişilerden şikayetçi oldu.
 
"FARKLI BİR RUH HALİNDE OLMASI GEREKİRDİ"
 
Psikolojik Danışman Ali Karataş, E.A.'nın olayları anlatırken kısmen çelişkilere düştüğünü belirterek, "Bu olaylar karşısındaki ruh halinin gayet normal olduğunu gördüm. Anlattığı olayları yaşamış olan bu yaştaki bir çocuğun farkı bir ruh halinde olması gerektiği kanaatindeyim. Bu yönde tedavi ve rapor alınması uygundur" diye görüş bildirdi.
 
Savcılıktaki ifadesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen E.A.'ya 'elastik bir yapıda kızlık zarına sahip olduğu' yönünde rapor verildi.
 
Kıza tecavüz ettikleri öne sürülen A.K. ve R.K. ise ifadelerinde haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. Suçlananlarla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi yapılmazken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler