Yumurtada CANBAZ oyunu!

Yumurtada 'CANBAZ' oyunu!

Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz'ın sahibi olduğu yumurta üretim çiftliğine Tarım İl Müdürlüğü tarafından toplamda 9 bin lira ceza yazıldı.

Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz bir kez daha yeni bir skandalla Çankırılı'nın karşısında.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin edindiği bilgilere göre İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın Eldivan'a bağlı Seydi köyünde halen faaliyette bulunan yumurta çiftliğinin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ve bu yüzden Çankırı İl Tarım Müdürlüğü tarafından ayrı ayrı olmak üzere 6 ve 3 bin liralık toplamda 9 bin lira ceza yazıldığı öğrenildi.

ŞİKAYET ÜZERİNE...
Edinilen bilgilere göre Osman Canbaz'ın 'Omi yumurta' markasıyla Seydi köyde üretimini gerçekleştirdiği imalathanenin kurulduğu ilk günden itibaren bu günlere kadar ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ve bu durumun Çankırı Merkez'de bilindiğinden dolayı sayısız şikayetlere neden olduğu öğrenildi.

Tarım Bakanlığına ait 'Alo 174' hattına yapılan şikayetler sonucu, Çankırı İl Tarım Müdürlüğü'nün harekete geçtiği ve Osman Canbaz'a ait işyerinde yapılan denetimler sonucu iki ayrı kalemde toplam 9 bin lira nakdi para cezası yazıldığı öğrenildi.

İl Tarım Müdürlüğü'nün yazdığı cezalar sonrasında Osman Canbaz'ın ruhsat işlemlerini tamamladığı ve sıcak saatlerde işletmesine ruhsat aldığı da gelen son bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler