Yunus-Fatma Öztürk çiftinin mutlu günleri

Yunus-Fatma Öztürk çiftinin mutlu günleri

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in kıydığı nikahla Av. Elif Öztürk hayatını meslektaşı Mustafa Deniz ile birleştirdi.

Çankırı Sigorta sahipleri Yunus - Fatma Öztürk'ün kızı Av. Elif Öztürk hayatını meslektaşı olan Mustafa Deniz ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç kıyarken, nikah şahitliğini AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu yaptı. 

Bugün Çankırı Büyük Otel'de saat 15.30'da yapılan nikah törenine iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda yetkili katıldı.
 
Genç çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olmak adına, güzel bir gün yaşıyorlar. Allah iki cihan saadeti nasip etsin" dedi.
 
Genç çifti tebrik eden İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ise "Hayatımızda en önemli kilometre taşlarından biri yuva kurarak, aile sahibi olmamızdır. Bu da medeni bir toplum olmanın ön şartı olan nikahtan geçer. Evlilik karşılıklı sevgi, saygı, fedakarlık ve sabırla yürüyen bir süreçtir. Bu süreçte, toplumu ayakta tutan aile yapısının bozulmasına izin verilmemeli, insanın bu hayatta bırakacağı en önemli mirasın aile olduğu unutulmamalıdır. Bu anlamda sizleri tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler