Yurdum Anadolu Çankırısporu konuk ediyor

"Yurdum Anadolu" Çankırıspor'u konuk ediyor

D-SMART 284'üncü kanaldan yayın yapan Anadolu TV'de Barbaros Özdemir'in konukları Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali.

D-SMART 284'üncü kanaldan yayın yapan Anadolu TV'de her hafta Barbaros Özdemir tarafından hazırlanıp sunulan "Yurdum Anadolu" programının bu haftaki konukları Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali.

Çankırıspor'un pazar günü Kocaeli'de Körfez Futbol Kulübü ile oynayacağı hayati maç öncesi takıma moral desteği sağlama amacıyla gerçekleştirilecek olan program gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek.
 
Program yapımcı ve sunucusu Barbaros Özdemir "Çankırıspor'un pazar günü oynayacağı önemli maç öncesinde kamuoyunu hareketlendirmek ve başta Kulüp Başkanımız Sevda hanım olmak üzere teknik heyet ve futbolcularımıza moral kazandırmak amacıyla gerçekleştireceğimiz ve yaklaşık 4 saat sürecek olan yayınımızda sürpriz sanatçılarımızla birlikte Çankırıspor takımında ter akıtan futbolcu kardeşlerimiz de yer alacak" dedi.
 
TV YAYINI İNTERNETTEN DE SEYREDİLEBİLİR
Anadolu TV'nin yayınlarına ulaşamayanlar, programı internet üzerinden www.tvanadolu.com adresinden izleyebilirler.
 
8071'E SMS YOLLA ÇANKIRISPOR'A DESTEK OL
Öte yandan pazar günü oynanacak olan Körfez Futbol Kulübü maçı ile ilgili olarak üç gündür sürdürülen yardım kampanyasına yeni bir halka daha eklendi.
 
Çankırıspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre Turkcell ve Avea hatlarından 8071'e gönderilecek her bir mesajla kulübe 5 tl bağış yapılabilecek. Kulübe böylesi bir bağış yapmak isteyenler "Çankırıspor" yaz bir boşluk bırak ve 8071'e gönder. Operatörden gelecek olan "mesajı oyanlıyor musunuz?" sorusuna "Evet" yanıtı vermenle Çankırıspor'a 5 tl'lik bağışın gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler