Yusuf Naciden Çivitcioğluna gönderme!

Yusuf Naci'den Çivitcioğlu'na gönderme!

"Belediyenin borcunu sana da mı söylemiyorlar'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na göndermelerde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda düzenlediği basın toplantılarında Çankırı Belediyesi'nin toplam borcunu kamuoyunun merak ettiğini söylediğini belirten Bayındır, "Yoksa toplam borcu sana da mı söylemiyorlar?" diye sordu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, siyasi gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in şu an halen AKP Belediye Başkan Adayı olduğunu hatırlatan Bayındır, kendi siyasi muhatabının AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu olduğunu ve sorduğu sorulara kamuoyu önünde cevap vermesi gerektiğini söyledi.

Çankırı Belediyesi'nin adil bir şekilde yönetilmediğini ifade eden Bayındır, belediye yöneticilerinin devletin parasını israf ettiğini ve adam kayırdığını vurguladı.

Çankırı Belediyesi yönetim kadrosundan AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun birinci derecede sorumlu olduğunu dile getiren Başkan Bayındır, "Kendisine geçtiğimiz aylarda sorular sormuştuk, hala bir cevap alamadık. Soruların cevabını bütün kamuoyu gibi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. Her alanda şeffaf olduğunu iddia edenlerin kamuoyundan bilgi saklamayacağını düşünüyoruz ve sorularımızı tekrarlamak istiyoruz. Örneğin geçtiğimiz aylarda AKP Milletvekilinin açıkladığı 'Çankırı'daki kilise papazları var' sözlerinin muhatapları kimlerdir? Bize göre yapılan harcamaların bir çoğu israf edilmiştir. Bu israfın nedeni nedir ve sorumlular kimlerdir? Bunların yanında Çankırı'da AKP'nin birinci derecede yetkilisi olarak belediyenin harcamaları, verimliliği ve borçlarıyla ilgili belediye başkanından resmi bir bilgi alabildiniz mi? Yoksa belediyenin toplam borcunu kamuoyuna söylemedikleri gibi sana da mı söylemiyorlar?" ifadelerini kullandı.

Bayındır, AKP meclis üyelerinin çoğunlukta olduğu belediye meclisinin alınan kararların birçoğunun eksik ve yanlış olduğunu ileri sürdü. Yerel seçimleri kazanarak MHP kadrolarıyla Çankırı'ya hak ettiği hizmeti sunacaklarını ifade eden Bayındır, Çankırı Belediyesi'ni halkın istediği doğrultuda yöneteceklerini kaydetti. (Bizim Çankırı gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler