Zafer Çağlayan'dan ağza alınmayacak sözler

Zafer Çağlayan'dan ağza alınmayacak sözler

Zafer Çağlayan Meclis'te grup toplantısını izlemek üzereye gelen CHP'lilere hakaret etti.

Bir grup CHP’li vatandaş parti grup toplantısı öncesi eski Sanayi ve Ticaret Bakan Zafer Çağlayan ile karşılaştı. Çağlayan’ın da adının karıştığı 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında öne çıkan ‘saat’i soran CHP’liler ummadıkları bir tepki ile karşılaştılar.

Çağlayan, CHP’lilere doğru ilerleyerek  "a…k… CHP’lileri” sözleri ile hakaret etti. Sinkaflı sözler sarfeden Çağlan Meclis’te görev yapan polisler güçlükle kontrol etti. Grubun üzerine yürüyen Çağlayan’ı engelleyen polisler CHP’lileri de tartışma yerinden uzaklaştırdı.

Konuyla ilgili konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, olayı şöyle anlattı: “Grup toplantısı için Bolu’dan ziyaretçi arkadaşlarımız gelmişti. Zafer Çağlayan da iki kulis arasındaydı. İlçe Başkanımız Hüseyin Yıkılmaz ekibi toparlamak için geriye doğru döndü saatine baktı. Zafer Çağlayan bunun üzerine korumalarıyla birlikte CHP’lilere küfürlerle saldırdı. Zafer Çağlayan’ı küfürlerinden dolayı şiddetle kınıyorum. Saati öğrenmek için hem de kendi saatine baktı diye Zafer Çağlayan’ın saldırısına maruz kalan Bolu  İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’a geçmiş olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler