Zehirlendiği ve öldürüldüğü kesin İZLE

"Zehirlendiği ve öldürüldüğü kesin" İZLE

Ahmet Özal, babasının saç örneğini savcılığa teslim ettikten sonra konuştu...

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, babasının saç örneğini, soruşturma yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na tutanak karşılığı verdi.

Ahmet Özal, 17 Nisan 2013 tarihinde zaman aşımı dolacak olan sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde babasının saç örneklerini vermek üzere Ankara Adliyesi'ne geldi. 
 
Ahmet Özal, babasının saç örneğini tutanak karşılığı savcıya verdiğini açıkladı.
 
"ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KESİN"
 
Savcılık önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özal, adli tıp raporunu gördüğünü ve babasının zehirlenerek öldürüldüğünün kesin olduğunu söyledi. 
 
Ahmet Özal; "Sadece kemik, saç değil tüm vücut gövde çıktı,iç organlar dahil. Zaten dört tane ayrı zehir iç organlarda bulundu. Talep edildi biz de saçı getirdik. Tüm gövde bulunduktan sonra ben saçın adli tıp açısından çok da değeri olduğunu düşünmüyorum. Tabi ben adli tıp uzmanı değilim. Belki onlara göre vardır." dedi. 
 
"Ben raporu gördüm, zehirlendiği ve öldürüldüğü kesin" diyen Ahmet Özal, 17 Nisan'da davanın zaman aşımına uğrayacağının hatırlatılması üzerine ise, 1997'den beri bunun kavgasını verdiğini ve aylar öncesinde parti genel başkanları ile bu zaman aşımı süresinin değişmesi ile ilgili randevu da talep ettiğini ancak siyasetin hiçbir şey yapmadığını dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler