Ziraat Türkiye Kupasında çifte sürpriz!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çifte sürpriz!

İnegölspor ve Hacettepe büyük sürprizi yaşatan takımlar oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında İnegölspor Kasımpaşa'yı, Hacettepespor da Torku Konyaspor'u yenerek Süper Lig takımlarına şok yaşattı.
 
Kupada çifte sürpriz!
Editöre E-posta
Arkadaşına Gönder
Sayfayı Yazdır
 
 
 
HABERİN ETİKETLERİ
İnegölspor , Ziraat Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda oynanan iki maçta Spor Toto Süper Lig takımları Kasımpaşa ve Torku Konyaspor kupaya veda etti. 
 
İNEGÖLSPOR 1-0 KAZANDI
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, taraftarı önünde Spor Toto Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.
 
90 dakika sonunda İnegölspor karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı ve bir üst tura yükselen takım oldu. Maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
 
81. dakikada Berkay Günay sahneye çıktı ve attığı aşırtma bir golle İnegölspor'u 1-0 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve İnegölspor 1-0'lık skorla adını bir üst tura yazdırdı.
 
HACETTEPE 3-2 KAZANARAK TUR ATLADI
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Hacettepespor kendi sahasında Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Cebeci İnönü Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-2 Hacettepespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Süper Lig ekibi Torku Konyaspor sürpriz bir yenilgiyle Ziraat Türkiye Kupası'na veda etmiş oldu.
 
Spor Toto 3. Lig ekibi olan Hacettepespor'a galibiyeti getiren goller, 26. dakikada Mustafa Öztürk, 71. dakikada Burak Çolak ve 90. dakikada Berat Tosun'dan geldi. Torku Konyaspor'un gollerini ise 81. dakikada Ali Çamdalı ve 83. dakikada Recep Aydın attı. Son 10 dakikada Torku Konyaspor eşitliği yakalasa da maçı uzatmalara taşıyamadı ve Hacettepespor son dakika golüyle turu geçen taraf oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler