Ziyaret zincirinde bu kez Gümüşoğlu vardı

Ziyaret zincirinde bu kez Gümüşoğlu vardı

Vali Özcan'ın ziyaret ettiği son isim 27 yıl Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yapmış bir isim: Mustafa Gümüşoğlu.

Çankırı'nın yerli ailelerinden Gümüşoğlu ailesinin büyüğü Mustafa Gümüşoğlu, Vali Vahdettin Özcan tarafından ziyaret edildi.

Çankırı'ya hizmet etmiş değerli isimleri ziyaret eden Vali Özcan bu hafta 27 yıl Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve üç yıl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan Mustafa Gümüşoğlu'nu ziyaret etti.

Vali Özcan, Mustafa Gümüşoğlu'nun oğlu emekli esnaf Hidayet Gümüşoğlu ve gelini emekli öğretmen Zekiye Gümüşoğlu tarafından karşılandı.

Mustafa Gümüşoğlu, Vali Vahdettin Özcan'ın geleceğini duyduğunda çok memnun olduğunu, , kendisini ziyarete gelen misafirlerden Sayın Vali hakkında çok olumlu duyumlar aldığını ve kendisini  çok takdir ettiğini, böyle bir valinin Çankırı'da bulunmasının Çankırı için bir şans olduğunu ifade etti.

93 yaşında iki kız bir erkek çocuk sahibi olan Gümüşoğlu, Vali Özcan'a "Ziyaretinizle bizlere onur verdiniz, şeref verdiniz, ziyaretiniz canıma can kattı. Yaptığınız bu ziyaret çok büyük bir hareket, sizi ihya eder, çok teşekkür ediyoruz. Başarılarınız daim olsun" dedi. 

Gümüşoğlu, dönemin devlet büyükleri ile çekilmiş fotoğrafları da Vali Özcan'a gösterdi. Kooperatifler kurarak sanayi sitesi, Korgun Organize Sanayi ve Tuz fabrikasının kurulmasına önderlik ettiğini belirten Gümüşoğlu, Nurettin Ok ile sınıf arkadaşı olduğunu da söyledi.

cankiri-vali-gumusoglu-sozcu-resim-02.jpg

Evde bakım hizmeti görevlilerinin eve gelerek sağlık kontrollerinin yapıldığını ve iki gün önce görevlilerinde yardımı ile hastaneye gittiğini ve sağlık taraması yapıldığını ancak hiçbir sağlık sorununun olmadığını belirten Gümüşoğlu, "Bu hizmeti sizlerin önderliğinde bizlere sunan Sağlık Müdürlüğüne de teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Vahdettin Özcan, "Çankırı'ya hizmet etmiş, topluma mal olmuş siz değerli büyüklerimizi ziyaret etmek ve sizlerle sohbet etme imkanı bulmaktan ben de mutluluk duyuyorum. Bizi misafir ettiğiniz için ben de sizlere teşekkür ederim" dedi. 

Çankırı'da böyle bir uygulamanın ilk kez yapıldığını belirten emekli öğretmen Zekiye Gümüşoğlu, kendilerini onurlandırdıkları için Vali Özcan'a teşekkür etti.

cankiri-gumusoglu-demirel-sozcu-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler