Zorlu Fethiyespor maçı Pazar günü

Zorlu Fethiyespor maçı Pazar günü

Ligin 9 haftasında elde ettiği 5 puanla ligin dibine demir atan Çankırıspor'da gözler pazar günü oynanacak karşılaşmaya çevrildi.

Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10. Hafta maçını Pazar günü kendi evinde Fethiyespor ile oynayacak olan Çankırıspor’da başta teknik kadro olmak üzere futbolcular ve taraftarda umutlu bir bekleyiş hakim..

Ligin ilk 9 haftasında rakip kalelere attığı 4 golle 5 puan toplayabilen Çankırıspor için Fethiyespor karşılaşması büyük önem taşıyor. Teknik kadro ve futbolcuların kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmayı hesapladıkları ve bu moral ve düşünce ile maç saatini bekledikleri öğrenildi.

BAŞKAN KARAALİ: GALİP GELECEĞİZ DEMİYORUM!

A Milli Takımın Zagrep’teki Hırvatistan maçını izleyerek yurda dönen Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Sözcü18’e yaptığı açıklamada “Maç öncesi takımın galip geleceğini söylemiyorum! Maç öncesi yapılan çok sayıda olumsuz haber gerek teknik ekibi gerekse futbolcularımızı fazlasıyla olumsuz etkiliyor” derken, “Sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız.” diyerek cümlelerine tamamladı.

TRABZON’DA YAŞANAN HAKEM FACİASINI GÜNDEME GETİRMEDİK

Geçtiğimiz hafta Trabzon’da oynanan 1461 Trabzonspor karşılaşmasında sahadan 3-2 mağlup ayrılmamızla ilgili olarak da Başkan Karaali “O maçta yaşanan ve mağlubiyetimizin temel nedeni olan sahadaki hakem faciası yazılı ve görsel basında hiç mi hiç dile getirilmedi. Zagrep’te milli maçımızı izlemeye gelen MHK üyeleri yanıma gelerek ‘maçla ilgili hiç şikayet etmediniz’ dedikleri halde ben “Kişisel sorunlarımızı buraya taşımayı hiç düşünmedim, düşünmem de” diyerek cevapladım. Ama o maçta aldığımız yenilginin tek sorumlusu maçı yöneten hakemlerdir” dedi.

FETHİYESPOR MAÇININ HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU

Öte yandan pazar günü oynanacak olan maçın orta hakemi Balıkesir bölgesinden Sacit Keşkek. Yardımcı hakemler ise yine Balıkesir bölgesinden Arda Özyıldırım ve Kütahya bölgesinden Zekeriya Bakıntaş. Maçın 4’üncü hakemi ise Balıkesir bölgesinden Emre Bolel.

fethiyespor-cankirida-resim-04.jpg

RAKİP TAKIM FETHİYESPOR BU AKŞAM ÇANKIRI'DA

Pazar günü Atatürk Stadında karşılaşacağımız rakip Fethiyespor Çankırıspor'a göre bir maçı eksik olmasına karşın 12 puanla ligde 8'inci sırada bulunuyor. Geçtiğimiz haftayı kendi evinde 1-0 öne geçmesine karşın Adana Demirspor'a 3-2 yenilerek kayıpla kapatan lacivert-beyazlı takım Çankırı deplasmanından puanla dönme hesabı yapıyor. Karayolu ile bu sabah maçın oynanacağı Çankırı’ya hareket eden Fethiyespor’da maç öncesinde sakatlığı devam eden Cüneyt Öztürk dışında sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

ERKEN GELİŞİN NEDENİ İKLİME UYUM SAĞLAMAK

Daha önce deplasmanda oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Fethiyespor, deplasmanlardaki başarısını Çankırı deplasmanında da devam ettirmek istiyor. Fethiyespor kafilesi bu maç için sabah saatlerinde yola çıktı. Maçın oynanacağı Çankırı’ya karayolu ile giden Fethiyespor maç öncesinde Çankırı’da 2 gece konaklayacak ve soğuk iklim şartlarına uyum sağlamaya çalışacak.

Zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Fethiyespor Sportif Direktörü Candan Genç “Geçen hafta sahamızda beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu hafta da zorlu hava şartları altında Çankırıspor ile karşılaşacağız. Hedefimiz iyi bir sonuçla Fethiye’ye dönmek. Takımımızda Cüneyt Öztürk’ün dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Karayolu ile Çankırı’ya gidiyoruz ve 2 günlük dinlenmenin ardından maça çıkacağız. Takımımız deplasmanda iyi sonuçlar alabilen bir takım ve hedefimiz bunu Çankırıspor maçında da devam ettirmek” dedi.

Spor-Toto 2. Lig Kırmızı Grupta bu hafta oynanacak maçlar:

Adana Demirspor – Beypazarı Şekerspor
Körfez Futbol Kulübü – Alanyaspor
Adıyamanspor – 1461 Trabzon
Mardinspor – Ünyespor
Altınordu – Kırklarelispor
Bandırmaspor – Kızılcahamamspor A.Ş.
Sarıyer – Denizli Belediyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler