Bursa'da otoyolda zincirleme kaza: 4 ölü, 7 yaralı

Bursa'da otoyolda zincirleme kaza: 4 ölü, 7 yaralı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Selçukgazi Tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 araç birbirine girdi. İlk belirlemelere göre kazada 4 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

BURSA'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Selçukgazi mevkisinde İstanbul istikametine seyir halinde olan sürücüleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen 2'si otomobil, 2'si cip olmak üzere 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Hayatını kaybedenlerin tamamının kadın, yaralılardan ikisinin de çocuk olduğu öğrenildi.

bursa-otoban-kaza-4-can-kaybi-resim-02.jpg

Bursa Valisi Yakup Canbolat, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Kazada 6 kişinin de yaralandığını belirten Canbolat, şunları kaydetti:

"Selçukgazi tünelinden sonra İstanbul istikametinde bir araç muhtemelen arıza yapıyor. Arıza yapınca arkadan gelen araçlar zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Şu anda 4 ölü var maalesef. Yaralıların tamamı Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İkisinin durumu ağır. Olaya müdahale ediliyor. Yol trafiğe kapalı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından yolu açacağız. AFAD ve diğer ekiplerimiz bölgede çalışmasını sürdürüyor."

bursa-zincirleme-kaza-4-olu-6-yarali-resim-022.jpg

Kaza görüntülerinde Özlem Savun’un (37) kullandığı otomobilin, bariyerlere çarptıktan sonra yolda savrularak, daha önce kaza yaparak sağ şeritte duran Yakup Terzi (57) yönetimindeki otomobil ile ona yardım için duran Bünyamin Sivri (34) idaresindeki otomobil ve Şehmuz Karabulut idaresindeki otomobilin yanında bekleyenlerin arasına daldığı görüldü.

Otomobil başında bekleyenlerin, çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrularak otoyola düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Kazada Cansu Bağış (23), Serpil Terzi (47), Naz Terzi (15) ile Betül Nur Terzi (25) yaşamını yitirirken, otomobil sürücüleri Yakup Terzi, Özlem Savun, Bünyamin Sivri ile yolcular Defne Naz Savun (8), Özer Yağız Savun (10), Reyhan Mahmasahatova (31) ile Sercan Çalık (34) yaralandı.

İşte kaza görüntüsü:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler