Çankırı'da maden ocağında gaz sızıntısı! Bir işçi öldü

Çankırı'da maden ocağında gaz sızıntısı! Bir işçi öldü

Son dakika bilgisine göre Çankırı'nın Ilgaz ilçesine bağlıIsılık köyünde kapalı kömür maden ocağında yaşanan gaz sızıntısı sonucu bir kişi toprak altında kaldı. Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu işçi, ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesine bağlı Isılık köyünde kapalı maden ocağında meydana gelen gaz sızıntısı sonucu 1 işçi ağır yaralandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre saat 17:00 sularında meydana gelen gaz kaçağı sonrası olaydan haberdar edilen jandarma ve sağlık ekipleri Isılık köyünde hareket etti. Olay yerine giden jandarma ile sağlık ekipleri göçük altındaki işçiye ulaşmaya çalışıyorlar. 

GÖÇÜK ALTINDAKİ İŞÇİYE ULAŞILDI
Maden ocağında yaşanan gaz sızıntısı nedeniyle 1981 doğumlu Ordu/Korgan nüfusuna kayıtlı işçi İbrahim A'nın yapılan çalışma sonucu ağır yaralı olarak çıkartıldığı ve sağlık ekipleri tarafından Ilgaz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

maden-ocagi-gocuk-ilgaz-isilik-koyu-resim-0001.jpg

TEDAVİ ALTINDAKİ İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Ilgaz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan işçi İbrahim A'nın tedaviye yanıt vermediği ve yaşamını yitirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler