Galatasaray’da, Hatayspor maçı öncesi 3 eksik, 4 yıldız kart sınırında

Galatasaray’da, Hatayspor maçı öncesi 3 eksik, 4 yıldız kart sınırında

Süper Lig'in 19. haftasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak olan lider Galatasaray, sahasında oynayacağı mücadeleye 3 eksikle çıkacak. Sarı kırmızılılarda 4 yıldız da kart sınırında bulunuyor.

SPOR Toto Süper Lig’de ilk devrenin son haftasında Galatasaray, Atakaş Hatayspor’u konuk edecek. Nef Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, yarın saat 20:00’de başlayacak.

Ligin 18. haftasında Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 mağlup ederek ligde üst üste 7. galibiyetini alan Galatasaray, 39 puanla liderliğini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım bu maçı da kazanarak Fenerbahçe galibiyetini daha da anlamlı kılma hedefinde.

17 puanla 17'nci sırada yer alan Atakaş Hatayspor ise 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Teknik direktör Volkan Demirel’in öğrencileri, son galibiyetini 13 Kasım 2022’de İstanbulspor karşısında 1-0’lık sonuçla almıştı.

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş ve Mathias Ross, mücadelede forma giyemeyecek. Dries Mertens ise kart cezasından dolayı maçın kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu ve Barış Alper Yılmaz ise kart sınırında bulunuyor. Bu isimler, Atakaş Hatayspor maçında sarı kart görmeleri halinde, Antalyaspor ile oynanacak 20. hafta karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Atakaş Hatayspor’da ise sakatlıkları bulunan Burak Öksüz ve Kevin Soni, Galatasaray karşısında görev yapamayacak. Sarı-kırmızılı ekibin Atakaş Hatayspor karşısındaki muhtemel 11’i şöyle: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Dubois, Torreira, Berkan Kutlu, Oliveira, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler