Şabanözü'nde dehşet! Önce kaçırdılar sonra darp ettiler!

Şabanözü'nde dehşet! Önce kaçırdılar sonra darp ettiler!

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde ticari husumet nedeniyle 5 kişinin kaçırdığı Sinan Ö. aldığı darbeler sonucu kaldırıldığı hastanede yoğun bakım altına alındı. Sinan Ö'yu kaçıran ve darp eden 5 kişiden 2'si tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde 1 Aralık Pazar günü yaşanan olayda oto aksesuar işi yapan Caner B. ile oto cam film-pasta cila işi yapan 20 yaşındaki Sinan Ö. arasındaki ticari rekabet, yaşanan kaçırma ve darp olayı ile birlikte 2 kişinin cezaevine, Sinan Ö'nün de hastanede yoğun bakım altına alınmasıyla sonuçlandı.

Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde yaşanan olayda, Caner B. arkadaşları Bilal B, M. Asım C., Y. Çağrı Y. ve M. Bedirhan S.'yi yanına alarak kullandıkları özel araçla Sanayi bölgesinde Sinan Ö.'yi zorla araca bindirdiler. Bir süre sonra araçtan indirdikleri Sinan Ö.'yü darp eden zanlılar, daha sonra araçlarıyla Şabanözü-Çankırı yol ayrımına geldiler. Buradaki lambalarda duran Caner B. karşıdan gelen jandarmaya ait aracı görünce telaş yapınca kullandığı araçtaki direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpıyor. İddialara göre araçtaki yaralı Sinan Ö.'yü araçtan aşağı şarampole atan zanlılar olay yerinden kaçıyorlar.

Jandarmanın olay yerine gelerek yaralı Sinan Ö.'yü bulunduğu şarampolden kurtararak Şabanözü Devlet Hastanesi acil servisine getiriyor ve tedavi altına alınmasını sağlıyor.

YARALI SİNAN Ö.'NÜN DURUMU KRİTİK
Önce kaçırılıp sonra da darp edilen Sinan Ö'nün sağlık durumu kritik. Şabanözü Devlet Hastanesi'ndeki lk tedavisinin ardından Ankara/Keçiören Sanatoryum Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Ö.'ün kaburgalarında kırık akciğere batması nedeniyle yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Tedavi altındaki Sinan Ö'nün yaşadığı travmaya bağl olarak konuşma güçlüğü çektiği de gelen bilgiler arasında.

ZANLILAR YAKALANDI VE 2'Sİ TUTUKLANDI
Sinan Ö.'yü önce kaçıran sonra da darp eden 5 zanlı jandarma tarafından yakalanarak mahkemeye çıkartıldı. Zanlılardan Caner B. ve Bilal B. mahkeme kararı ile tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 3 zanlı serbest bırakıldı. (Haber fotoğrafı: Önce kaçırılan sonra da 5 kişi tarafından darp edilen Sinan Ö.)

bilal-b-caner-b-sabanozu-cankiri-resim-0122.jpg
Adam kaçırma ve darp suçlarını işledikleri iddiasıyla mahkemeye çıkartılan zanlılardan Caner B. (sağda) ile arkadaşı Bilal B. (solda) tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 3 isim serbest bırakıldı.

TUTUKLU YAKINLARININ İDDİALARI İSE ÇOK FARKLI!
Haberimizin yayınlanmasından sonra haber merkezimize avukatları ile ulaşan Bilal B. ve Caner B.'nin yakınları ise olayın çıkış nedeninin farklı olduğunu belirttiler. Onlara göre olay; Sinan Ö.'nün eski kız arkadaşını tehdit ve şantajla kendisi ile birlikte olmaya zorladığı, birlikte olmazlarsa elindeki konuşma ve görüntüleri kızın ailesi ile paylaşacağını söylemesi üzerine tedirgin olan genç kızın, yeni erkek arkadaşı Bilal B'ye durumu aktardığı belirtiliyor. Yaşanan gelişme ile gözü dönen Bilal B'nin son durumu 4 arkadaşıyla değerlendirmesi sonucu, olaya dahil olan arkadaşları Sinan Ö'yü Biilal B'ye götürürlerken kazanın gerçekleştiği ve kaza yerinde Bilal B'nin kız arkadaşının iddiaları doğrultusunda Sinan Ö'yü darp ettiğini iddia ediyorlar. İddialar bununla da kalmıyor, Bilal B'nin arkadaşları çıkan kavgayı ayırma gayretine giriyor ve darpa uğramış Sinan Ö'yü rahatlaması için yol kenarına bırakıyorlar.

Yaşanan bu olay sonrası jandarma olaya müdahil oluyor ve bilinen süreç, iki kişinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesi, 3 kişinin de serbest bırakılması ile sonuçlanıyor.

cankiri-sabanozu-sinan-darp-sozcu18-resim-0121.jpg
Halen Ankara'da hastanede tedavi altında bulunan Sinan Ö.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler