Adana'da baba-kız ölüme uçtu!

44 yaşındaki baba ile 4 yaşındaki kızı, Adana'da otomobille sulama kanalına uçtu.

44 yaşındaki baba ile 4 yaşındaki kızı, Adana'da otomobille sulama kanalına uçtu. Yaralı olarak kurtarılan baba hastanede vefat etti. Kızı Ayşenur Kunduracı da saat 20.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
 
Adana'da sulama kanalına uçan otomobilde bulunan 44 yaşındaki İbrahim Kunduracı ile kızı 4 yaşındaki Ayşenur Kunduracı güçlükle kurtarıldı. Baba ile kızının duran kalbi götürüldüğü hastane 1 saat süren müdahale ile tekrar çalıştırıldı ancak yaralı olarak hastaneye getirilen baba, yaşam mücadelesini kaybetti.
 
Olay, saat 09.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesinin Dikili mevkiinden geçen Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında meydana geldi. 15 metre genişliğinde 4 metre yüksekliğinde su bulunan kanalın kenarından geçenler akıntıyla sürüklenen otomobili görüp durumu polise bildirdi, ardından da içinde canlı olabileceğini düşünerek kurtarma çalışmasına başladı. 
 
ARAÇ 1 KİLOMETRE SÜRÜKLENDİ 
Şiddetli akıntı yüzünden yaklaşık 1 kilometre sürüklenen otomobilin camları kapalı olduğu için içinde hareketsiz haldeki baba ile kızı çıkarmak mümkün olmadı. Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile dalgıç polisler, otomobildekileri kurtarmak için çalışma başlattı. Otomobilin camını balta ile kıran Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Grup Amirliği'nin dalgıç polisleri, arka koltuktaki Ayşenur Kunduracı'yı çıkardı. Akıntı nedeniyle güçlükle çalışan dalgıçlar, küçük kızı vatandaşların yardımıyla kıyıya ulaştırdı. Ardından da baba İbrahim Kunduracı otomobilden çıkardı. 
 
BEYİNDE HASAR İHTİMALİ YÜKSEK 
Vatandaşların da yardımıyla kurtarılan baba ile kızı, can simidine yerleştirilip karşı kıyıya çekildi. İtfaiye ve polis ekiplerince çıkartılan baba ile kızı ambulansla Özel Medline Hastanesine götürüldü. Yaklaşık 20 dakika su altında oksijensiz kaldığı belirlenen baba ile kızının duran kalbi yaklaşık 1 saat süren müdahale ile yeniden çalıştırıldı. Oksijensiz kalması nedeniyle beyinde hasar oluşan baba İbrahim Kunduracı hayatını kaybetti. 
 
KIZI DA KURTARILAMADI
Adana’da sulama kanalına uçan otomobilden çıkartılan ve 1 saat süren müdahale ile duran kalbi tekrar çalıştırılan Ayşenur Kunduracı da saat 20.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Yaşam Haberleri