Beşiktaş 0-0 Fatih Karagümrük

Beşiktaş, Süper Lig’in 31. haftasında Karagümrük ile 0-0 berabere kalarak son 4 maçta 3’üncü kez puan kaybı yaşadı.

TRENDYOL Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada iki takımın da gole yaklaştığı anlar olsa da topu ağlarla buluşturamadılar ve mücadelede gol sesi çıkmadı.

Tüpraş Stadyumu’nda oynanan mücadele 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

BEŞİKTAŞ 4'ÜNCÜ SIRADAKİ YERİNİ KORUDU

Bu sonucun ardından son 4 maçta 3’üncü puan kaybını yaşayan Beşiktaş, puanını 56’ya yükseltti ve 4'üncü sıradaki yerini korudu. Fatih Karagümrük ise 21 puanla son sırada kaldı.

Siyah-beyazlılar, ligde gelecek hafta Gaziantep FK deplasmanına çıkacak. Fatih Karagümrük ise sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

Süper Lig'de günün sonuçları:
Alanyaspor 2-3 Samsunspor
Konyaspor 2-1 Trabzonspor

İLK MAÇINDA GOL YEMEDİ

Beşiktaş’ın Kolombiyalı file bekçisi Devis Vasquez, ilk kez siyah-beyazlı formayı giydiği Fatih Karagümrük karşısında kalesini gole kapattı.

SERGEN 100'LEDİ

Beşiktaş, Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük karşısında siyah-beyazlıların başındaki 100. Süper Lig maçını geride bıraktı. Söz konusu süreçte takımıyla 57 galibiyet alan 53 yaşındaki teknik adam, 19 beraberlik yaşadı. Deneyimli çalıştırıcı, 24 maçta ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Kartal, Sergen Yalçın yönetiminde 99 lig maçında 193 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 115 gol gördü.

8'İNCİ BERABERLİK

Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kalırken, bu sezon ligdeki 8. beraberliğini yaşadı. Siyah-beyazlılar, bu sezon Galatasaray, Kasımpaşa, Samsunspor, Gaziantep FK, Trabzonspor, Eyüpspor ve Corendon Alanyaspor müsabakalarında da sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Öte yandan Kartal, bu maçla birlikte bu sezonki ilk golsüz beraberliğini yaşamış oldu.

MONTELLA TRİBÜNDEYDİ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş-Fatih Karagümrük karşılaşmasını tribünden takip etti.

Öte yandan maç öncesi Beşiktaş'ın eski oyuncuları Marcelo ve Josef de Souza'ya forma hediye edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri