"Çakma İmparator" yeni sezonda takımın başında

Çankırıspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre takımı yeni sezonda "çakma imparator" Hakan Yılmaz ve ekibi çalıştıracakmış.

Çankırıspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre 2011-12 futbol sezonunda takımın başına Hakan Yılmaz, nam-ı diğer "çakma imparator" getirilmiş.

Akşam saatlerinde kulüpten yapılan yazılı açıklamada yeni yapılanma ile ilgili bölüm şöyle:

"Çankırı Spor Kulübü kurumsallaşma, tesisleşme ve alt yapı noktasında önemli projeleri hayata geçirmek üzere kısa,orta ve uzun vadeli hedefler belirlemiştir.
 
Bu hedefleri gerçekleştirecek yönetimle birlikte teknik ekip çalışması netleşmiştir. Çankırı Spor Kulübü olarak 2011-2012 sezonundan itibaren 3 yıllık bir planlama içerisinde; Genel Koordinatör ve Teknik Direktör olarak Hakan Yılmaz; Yardımcı Antrenörler: Turan Şen, Cenap Taner ve Cengiz Tarim ile çalışmaya karar verilmiştir."

"TAKIM PLAY-OF OYNAR" DERKEN,
17 MAÇTA 14 PUAN TOPLAYABİLMİŞTİ!

2010-2011 futbol sezonu öncesi kulübün "tam yetki" ile takımın başına getirdiği Hakan Yılmaz, kendi kurmuş olduğu ekip ve yaptığı transferlerle takımı Ilgaz - Yıldıztepe ve Kocaeli-Kartepe kamplarıyla sezona hazırlamış ve hedefi de "play-of" olarak belirlemişti. Ancak ard arda alınan başarısız sonuçlarla birlikte Çankırı Belediyespor ligin ilk yarısında 17 maçta 14 puan toplayabilmişti.

Yardımcı antrenörler Seyhan Göçen ve Hikmet Çapanoğlu'nun takımdan ayrılmasından ve hedeflerdeki sapmadan sonra takımdan ayrılmak zorunda kalan Hakan Yılmaz, yapılan açıklamaya kadar kulüple olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmemişti. Haziran 2010'da 3 yıllık sözleşmeye imza atan Hakan Yılmaz'ın yeni sezonda takımın başında tekrar görev alması camiada nasıl karşılanacağı merak konusu.

Öte yandan takımın başına getirildiği açıklanan Hakan Yılmaz'ın halen Antalya'da, Bank-Asya ligine yükselme karşılaşmalarını izlediği ve yeni Çankırıspor'u oluşturma adına çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri