ÇANDEF'in 'işgalci başkan'ı Zeynettin Aydın yeni oyun peşinde!

İstanbul'da yaşayan Çankırılı derneklerin oluşturduğu ÇANDEF'in 'başkanlık' koltuğunu Şubat 2023'ten bu yana 'işgal' eden Zeynettin Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 Aralık'ta genel kurul yapılacağını duyurdu!

ÇANDEF'in Şubat 2023 tarihinde yapılması gereken olağan genel kurulunu bugüne kadar gerçekleştirmeyip başkanlık koltuğunda 'işgalci' olarak oturan Zeynettin Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla genel kurulun 3 Aralık 2023 tarihinde yapılacağını duyurdu.

İşte o paylaşım:

ÖNCE ADAY DEĞİLİM, SONRA... "OLSAMDA..."

'İşgalci Başkan' Aydın, açıklamasının daha ilk paragrafında (selamlamayı saymıyoruz) "... genel başkanlık vazifesini 3 Aralık tarihinde yapacağımız genel kurul ile bitireceğim ve yeni dönemde Feederasyon genel başkanlığına aday olmayacağım." derken, açıklamasının sonunda da; "3 Aralık tarihinden sonra Federasyon başkanı olsamda olmasamda yine kaldığımız yerden..." cümlesini kurabiliyor! (de-da'lar ayrı yazılır lakin işgalci başkan'ın türkçe derslerine tapucu müdürün eşi girdiğinden öğrenememiş!)

'İşgalci Başkan' Zeynettin Aydın gerçekten öylesine bir şahsiyet ki; Kendisi 'zeka küpü', karşısındakiler de 'eh işte' (!)...

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri