Çankırı Belediyesi kendi çay bahçesini işletecek

Çankırı’da İstiklal Yolu Parkı’nda yapımı devam eden yeni çay bahçesi ile vatandaşlara alternatif bir mekân sunulacak.

Çankırı Belediyesi İstiklal Yolu Parkı’na çay bahçesi yapıyor. İşletmeciliğini kendisi üstlenecek Belediye, Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi’nden sonra şehre ikinci sosyal tesis alanını kazandıracak. Tesislerin takibini ise İşletme ve İştirakler Müdürlüğü yürütecek.

Çankırı’da İstiklal Yolu Parkı’nda yapımı devam eden yeni çay bahçesi ile vatandaşlara alternatif bir mekân sunulacak. 170 metrekare kış bahçesi, havuz çevresi kapasitesi arttırılarak oluşturulan açık hava oturma alanı ile keyifli sohbetlerin mekânı olmaya aday çay bahçesinin yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yapısal çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlanan alanda bir hafta içerisinde peyzaj düzenlemelerine geçilecek. İşletmeciliğini Çankırı Belediyesi'nin yapacağı çay bahçesi ile şehre uygun fiyatlı bir tesis daha kazandırılacak.

"BELEDİYE ÇAY MI SATACAK?"

Öte yandan; Sözcü18 Haber Merkezi'mizin belediye yetkililerine "Belediye olarak 'çay satışı yapmak' akılcı bir iş mi?" şeklindeki sorusuna "Mevcut alan, Milli Emlak'tan 'devir yapılamaz' şartı gereği alınan bir yer! O yüzden orada yapılacak hizmeti de Belediye olarak yapma yükümlülüğümüz var" açıklamasında bulundular.

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (30)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri