Çankırı'da 3 uyanık jandarmadan kaçamadı!

İstanbul'dan kargo ile gelen uyuşturucuyu teslim almaya giden 3 uyanık, jandarmanın operasyonu ile yakayı ele verdi. 3 Uyanığın üzerinde ve araçlarında yapılan aramada iki adet de bıçak çıktı.

Çankırı'da Cumartesi günü gerçekleştirilen operasyonda, İstanbul'dan kargoya verilen ve içinde 20 gr toz esrar ile 5'er gramlık paketler halinde metamfetamin ve kubar esrar bulunan paketi almaya giden 3 uyanık jandarmanın operasyonu ile yakayı ele verdi. Konuyla ilgili olarak yayımlanan basın bülteni şöyle:

"Çankırı İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce İstanbul ilinden Çankırı iline bir kargo firmasında uyuşturucu madde geleceği ihbarının alınması üzerine kargo firması ve etrafında emniyet tedbirleri alınarak tertipletilmiş olup B.U, H.B ve M.K. isimli şüpheli şahıslar  kargo paketini aldığı esnada suçüstü yakalanmışlardır. Kargo paketinde yapılan kontrolde (20) gr Toz esrar, (5) gr Metamfetamin, (5) gr Kubar esrar maddesi ele geçirilmiş, şahısların üzerinde ve aracında yapılan kontrolde ise (2) adet bıçak ele geçirilmiştir. Olayla ilgili şüpheliler gözaltına alınarak adli işlem başlatılmıştır. Çankırı Valiliğince suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Çankırı Gündemi Haberleri