Çankırı'da 'şehitlik parkı' açıldı

Çankırı Belediyesi tarafından '18 ayda 18 proje' kapsamında yapılan Şehitlik Parkı’nın açılışı bugün gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Vahdettin Özcan, milletvekili aynı zamanda Anayasa Komisyon Başkan Vekili Av. İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, MHP Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın, İl Müftüsü Arslan Türk, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve dernek üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Mehter takımının gösterisi ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yıldönümünde Belediyemizin yapmış olduğu anlamlı projenin açılışında bizi şereflendirdiniz. Hepiniz hoş geldiniz.” dedi
 
Bu projenin İstiklal Yolu güzergahı gibi anlamlı bir yolda yapıldığını belirten Dinç, konuşmasının devamında, “Şehitlik Parkı şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere en büyük fedakarlığı gösteren şehitlerimizi şükranla anıyorum. Kahraman gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum” dedi.
 
Ardından kürsüye gelen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik, “Bizlere şu an tekrar görev verilse, gözümüzü kırpmadan görev yapmaya hazırız” diye konuştu.
 
Milletvekilli Av. İdris Şahin ise, “Bu anlamlı etkinlikte sizlerin arasında olmaktan dolayı mutluyum” diyerek Şehitlik Parkı’nın Çankırı için hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
Konuşmaların ardından, “Şehit ve Gazilerimiz anısına yaptırılan Şehitlik Parkı Çankırı’mız için hayırlı uğurlu olsun” diyen Vali Özcan, protokol ve katılımcılar ile birlikte Şehitlik Parkı’nın açılışı gerçekleştirdi.
 

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri