Çankırı'da sel can aldı

Akşam saatlerinde etkili olan yağış 9 yaşındaki Ali'yi sürükleyip götürdü.

Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde 9 yaşındaki Ali Kılıç'ın ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgilere göre; İlker Mahallesi çobanı Urfalı Salih Kılıç ile kızı Hülya (13) ve oğlu Ali Kılıç ile Karadere mevkiinde aniden bastıran yağmur ve beraberinde gelen sele yakalandı. Selden kızını kurtaran baba Salih 9 yaşındaki oğlu Ali'nin feryatlarına yetişemedi. Çevredeki vatandaşların Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntup'a haber vermesiyle belediyeye ait bir kepçenin bölgeye ulaşması sonucu Salih Kılıç ve kızı Hülya'yı kurtarıldı.

9 yaşındaki oğlunun sel sularına kapıldığını söylemesiyle kurtarma ekibi yaklaşık 2 km'lik alanda yaptığı çalışma sonrası 9 yaşındaki Ali Kılıç'ın cansız bedenine ulaştı.

SAVCI OLAY YERİNDE
Sele kapılarak can veren 9 yaşındaki Ali Kılıç'ın cansız bedenini incelen cumhuriyet savcısı, otopsi yapılması amacıyla Ankara-Keçiören Adli Tabip Kurumu'na gönderdi.

Edinilen bilgilere göre Adli Tabiplikten gelecek olan Ali Kılıç'ın cenazesi Atkaracalar Belediyesine ait bir araçla toprağa verilmek üzere Adana'ya gönderilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Çankırı Gündemi Haberleri