Çankırılı bugün 18.18’de Ömer Alp için 'tek yürek' oluyor

SMA Tip 1 hastası Ömer Alp Kader için tüm Çankırı bugün saat 18:18'de tek yürek olmaya hazırlanıyor.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen öncülüğünde bir SMS destek programı düzenlenecek. 18 Haziran Cumartesi günü (bugün) saat 18:18’de başlayacak olan program Çankırı Valiliği'nin Facebook (www.facebook.com/cankirivaliligi), Youtube (www.youtube.com/c/ÇankırıValiliğiResmiHesap) ve İnstagram (www.instagram.com/cankirivaliligi) sayfalarından canlı olarak yayınlanacak.

Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde yapılacak programa ilçe Belediye Başkanları, daire müdürleri, Genç Kızılay mensupları, Gençlik Liderleri ve Ömer Alp Kader için gönüllü çalışanlar katılacak. Programa ayrıca vatandaşlar da katılabilecekler.

Ömer Alp için Valilik izinli hesap numaraları üzerinden tedavi için gereken meblağın yüzde 50’sinin tamamlandığı, geri kalan yüzde 50’nin ise tamamlanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. SMS için düzenlenecek canlı yayın programı da bu çabanın bir parçası. Ömer Alp’in ailesi ve gönüllüler tüm Türkiye’nin ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar tüm Çankırılılar'ın bu canlı yayına katılmalarını SMS ile destek olmalarını istiyor. 1 SMS’in 20 TL olduğunu açıklayan acılı aile, mevcut şartlarda 20 TL’nin çok küçük bir rakam olduğunu, her vatandaşın bu meblağı rahatlıkla ödeyebileceğini ifade ediyorlar.

Ömer Alp’in tedavisi için gereken miktarın toplanabilmesi için düzenlenen SMS destek programına tüm Çankırılılar'ın katılımı minik yaren için hayati önem arz ediyor.

Haydi Çankırı, haydi Çankırılılar her birinizi bugün saat 18:18'de minik Ömer Alp'e hayat vermek için "Ömer Alp" yaz 2667'ye gönder. 

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri