Çankırıspor'da kan kaybı!

Orta sahanın başarılı ismi Hüseyin Akoğlu, Nazilli Belediyespor'a transfer oldu.

Sezon başında Kırklarelispor'dan 2 yıllığına transfer edilen Hüseyin Akoğlu, yapılan görüşmeler sonrası Nazilli Belediyespor'a transfer oldu.

Sezon başından bu yana orta sahada başarılı performansıyla dikkat çeken Hüseyin Akoğlu, Antalya kampından dönerek Başkan Sevda Karaali'yle vedalaştı.

Transferle ilgili olarak Başkan Karaali Twitter'dan yayınladığı mesajda "Oyuncumuz Hüseyin Akoğlu'nun transferinde izledikleri yol ve Çankırıspor kulübüne, sporcumuza gösterdikleri saygı, etik kurallara uyma noktasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı başta Nazilli milletvekili Sayın Ali Uzunırmak'a, Belediye Başkanı sayın Haluk Alıcı'ya, Kulüp Başkanı Hilmi Vokal'a, Nazillispor gönüllüsü Özgen Türker'e, Nazilli Belediyespor Kulübünün menajeri Ömer beye teşekkür eder, ikinci yarıda başarılar dilerim" dedi.

Nazilli Belediyespor devre arasında yaptığı flaş transferlerle ikinci yarıya iddialı hazırlandığını gösteriyor. Nazilli Belediyespor son olarak Hatayspor'dan yine orta saha oyuncusu Gökhan Çakır'ı renklerine bağlamıştı.

GÜRKAN DA GİDİYOR!

Öte yandan yine sezon başında büyük ümitlerle mavi - beyazlı renklere dönüş yapan Gürkan İzmirlioğlu, ilk devrede beklenen performansı gösteremeyince taraftarın da tepkisine neden olmuştu.

Edinilen bilgilere göre kulüp yönetimi ile görüşen Gürkan'ın kendisine kulüp bulması istendi. Gürkan'ı renklerine bağlamak isteyen kulüpler arasında Maltepespor'un bulunduğu ve bu futbolcunun da herhangi bir sürpriz gelişme olmaması halinde Çankırıspor'dan ayrılacağı öğrenildi.

 

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri