Eskişehirspor'un acı günü

Türk futbolu, gece saatlerinde gelen bir haberle sarsıldı!

Türk futbolu, gece saatlerinde gelen bir haberle sarsıldı! Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, kalp krizi sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu.

Eskişehirspor'un 26 yaşındaki savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu gece yarısı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
 
ESKİŞEHİRSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA
Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu bu gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettik. Kendisine Allah'dan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz. Konuyla ilgili detaylı bilgiler gün içinde verilecektir." denildi.
 
Öte yandan, Bahtiyaroğlu'nun ölüm haberini alan Eskişehir Kulubü Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcular ve çok sayıda taraftar, futbolcunun Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine akın etti.
 
KARİYERİ
 
Bosna-Hersek asıllı 26 yaşındaki Bahtiyaroğlu, Ankaraspor, Ankaragücü ve Bucaspor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'un kadrosuna dahil olan oyuncu, dün yapılan Necati Ateş'in imza töreni ardından antrenmana 2 numaralı Ediz yazan forma ile çıkması sonrasında sosyal paylaşım sitesi Twitter'da " Abi formamda gözün var galiba :))) " iletisini yazmıştı.
 
Milli Takım Kariyeri
 
Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı'yla 15 Kasım 2006'da ilk kez Danimarka karşısında forma giymiştir. Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı'yla toplamda 11 kez millî olup 1 gol atmıştır.
 
ÖLÜMÜ YENİ BİR TARTIŞMA YARATTI!
Genç oyuncunun ani vefatına büyük tepki gösteren sporseverler ‘’Bunlar profesyonel oyuncular.. Tam teşekküllü hastanelerde kontrolden geçmiyorlar mı?. Bu oyuncunun kalp hastası olduğu nasıl anlaşılmaz?’’ dediler..
 
Kırmızı-Siyahlı ekibin sezon başında Eskişehir Acıbadem Hastanesi’nde kontrolden geçtiği ancak her hangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı öğrenildi..
 
Bu da ‘’Sezon öncesi hastane kontrolleri sağlıklı yapılmıyor mu?’’ sorusunu akla getirdi..
 
Eskişehir Acıbadem Hastanesi yetkilileri ise Ediz’in vefatı ile ilgili gün içerisinde açıklamaya yapacaklarını ifade ettiler..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri