Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tutuklandı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Etimesgut Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da aralarında bulunduğu 39 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

ETİMESGUT Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 30 Temmuz'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 55 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifadeleri alındı. Savcılık, aralarında Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da bulunduğu 44 şüpheliyi tutuklama, 10 şüpheliyi ise adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti. Bir şüphelinin ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, sorguların ardından Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da aralarında bulunduğu 39 kişinin tutuklanmasına karar verdi. Hakimlik, 15 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Türkiye Gündemi Haberleri