UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Fenerbahçe, deplasmanda Robin van Persie yönetimindeki Feyenoord ile karşı karşıya geldi.
De Kuip Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.
Feyenoord'un ilk golünü, 19. dakikada Quinten Timber kaydetti. Fenerbahçe'nin 41. dakikada Youssef En-Nesyri ile bulduğu gol ise ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.
İlk yarı, Feyenoord'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanırken ikinci yarıda uzun süre gol sesi çıkmadı. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde ise Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'ye beraberliği getiren golü kaydetti. 90+1. dakikada, Feyenoord'da Hadj Moussa, takımına yeniden galibiyeti getiren golü kaydetti.
Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe, Hollanda deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı.
RÖVANŞ, 12 AĞUSTOS'TA İSTANBUL'DA
Rövanş karşılaşması ise 12 Ağustos Salı günü saat 20:00'de Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak