Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca silahlı saldırıda vuruldu

Muğla'nın Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca silahlı saldırıda vuruldu. Başkan Karaca'ya 3 kurşun isabet ettiği, alacak-verecek olayından çıkan tartışma sonucu vurulduğu iddia edildi. Kurşunların karın boşluğu, kaburga altı ve diz kapağına isabet ettiği konuşulmakta.

MUĞLA'da CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya silahlı saldırı düzenlendi.

Karaca, silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Karaca, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karaca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İLÇE KAYMAKAMINDAN AÇIKLAMA

Hastaneye gelerek Karaca'nın durumuyla ilgili bilgi alan Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Karaca ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaşanan olay nedeniyle üzgün ve kızgın olduklarını ifade eden Akkaya, "Başkanımızın sağlık durumu son derece iyi. Endişe edecek bir durum yok. Doktorlarımız da işinin ehli, müdahale edildikten sonra sağlığına kavuşacak. Bizim üstümüze düşen failin en kısa zamanda yakalanması. İlçemizde böyle şeylerin tekrarlanmaması için her türlü tedbiri almak" diye konuştu.

Olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma yürütülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Türkiye Gündemi Haberleri