BEŞİKTAŞ'ta bugün saat 11:05 sıralarında Dikilitaş Mahallesi’nde Ferşat Tellioğlu ile Erdoğan Ş. arasında araç park etme meselesi nedeniyle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Erdoğan Ş., yanında bulunan silahla Ferşat Tellioğlu’na ateş etti. Silahla vurulan Tellioğlu kanlar içinde yere yığıldı. Olayın ardından Tellioğlu’nun yakınları olay yerine geldi.
Yakınları, araç içinde bulunan Erdoğan Ş.’ye saldırdı. Otomobilin içinde darbedilen şüpheli, daha sonra araçtan çıkarılarak yere yatırıldı ve sokak ortasında tekme ve yumruklarla uzun süre darbedildi.
Bir süre yerde sürüklenen Erdoğan Ş., aldığı darbeler sonucu hareketsiz kaldı. Silah ve kavga seslerini duyanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Ferşat Tellioğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Erdoğan Ş.’nin ise olay sırasında darp sonucu ağır yaralandığı ve hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Beşiktaş Devriye Ekipler Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan iki şüpheli hakkında 'kasten yaralama' suçundan işlem yapıldı. Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.
Silahı kullanan Erdoğan Ş.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.