OLAY, akşam saat 20:45 sıralarında Şişli Duatepe Mahallesinde ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerindeki çöp konteynerlerini kontrol eden bir kağıt toplayıcısı, çarşafa sarılı şüpheli bir paket farketti. Paketi açtığında bir cesetle karşılaşan toplayıcının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis gönderildi.
ÇARŞAFA SARILI HALDE BULUNDU
Olay yerine gelen polis ekipleri, konteyner ve çevresinde güvenlik şeridi oluşturarak detaylı bir çalışma başlattı. Yapılan ilk incelemelerde, çarşafa sarılı cansız bedenin bir kadına ait olduğu ve başının gövdesinden ayrılmış olduğu saptandı.
KİMLİK TESPİTİ ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Olay yeri inceleme ekipleri, cesedin kime ait olduğunu belirlemek ve kayıp parçayı bulmak için konteyner çevresinde titiz bir çalışma yürütüyor. Çevredeki binaların güvenlik kameraları görüntülerini mercek altına alan cinayet büro dedektifleri, cesedi konteynere bırakan kişi ya da kişilerin eşgalini belirlemeye çalışıyor.
Cansız beden, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.