Karabağ 2-4 Ajax

UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Ajax, beş maç sonra Karabağ'ı deplasmanda 4-2 yenerek 3 puanla tanıştı. Karabağ, bu sonuçla ilk 24 içerisinde yeralma ihtimalini oldukça zora soktu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Karabağ, sahasında Ajax ile karşı karşıya geldi. Tevfik Behramov Stadyumu'ndaki maçta kazanan 4-2'lik skor ile Ajax oldu.

Karabağ, 10. dakikada Camilo Duran ile 1-0 öne geçti. Ajax, Kasper Dolberg ile durumu 1-1'e getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Karabağ, 47. dakikada Matheus Silva'nın attığı golle bu kez 2-1 öne geçti. Ajax, 79. dakikada Oscar Gloukh'un attığı golle 2-2'yi buldu. Ajax, Anton Gaaei'nin 83. dakikada attığı golle Karabağ karşısında 3-2 öne geçti. Hollanda temsilcisi, 90. dakikada Oscar Gloukh'un attığı golle Karabağ'ı 4-2 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Karabağ, Devler Ligi'nde 7 puanda kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk kez kazanan Ajax, 3 puana ulaştı.

Karabağ, Şampiyonlar Ligi'nin bir sonraki maç haftasında sahasında Eintracht Frankfurt'u konuk edecek. Ajax, bu kez Villarreal deplasmanına gidecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları:
Villarreal 2-3 Kopenhag
Club Brugge - Arsenal (23:00)
Athletic Bilbao - PSG (23:00)
Borussia Dortmund - Bodo/Glimt (23:00)
real Madrid - Manchester City (23:00)
Benfica - Napoli (23:00)
Juventus - Pafos FC (23:00)
Bayer Leverkusen - Newcastle United (23:00)

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri