KASTAMONU Belediyesi, üreten belediyecilik anlayışı doğrultusunda kent genelindeki yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Ulaşım Ana Planı’nda yer alan ve Rauf Denktaş Caddesi ile Alparslan Türkeş Bulvarı’nı birbirine bağlayacak olan araç köprüsünde kirişlerin yerleştirilmesine başlandı.
ULAŞIM ANA PLANI KAPSAMINDA ÖNEMLİ ADIM
İnönü Mahallesi’nde yapımı süren araç köprüsü, tamamlandığında bölgedeki trafik yükünü azaltarak ulaşımda önemli bir rahatlama sağlayacak. Köprüde kiriş montajı aşamasına geçilmesiyle birlikte projenin en kritik safhalarından biri de başlamış oldu.
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Rauf Denktaş Caddesi ile Alparslan Türkeş Bulvarı’nı birbirine bağlayacak köprümüzün kiriş yerleştirme çalışmalarını tamamladık.
Yuvamız Kastamonu’da Ulaşım Ana Planımız doğrultusunda hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak, modern ve konforlu projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.