Korgun'a 'Hükümet Konağı'

AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin, Korgun'a hükümet konağı yapımı için 2014 yılı bütçesinden 7 milyon 500 bin tl'nin ayrıldığını bildirdi.

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Korgun Kaymakamlığımıza kazandırmaya çalıştığımız yeni hükümet konağımızın tamamlanması İçişleri Bakanlığımızca yapılan girişimler neticesinde nihai aşamaya gelmiştir. 2013 yılı Temmuz ayında avan projesinin Korgun kaymakamlığınca yaptırılması için 60.000.- TL (60 bin TL) ödenek aktarılan ve Korgun Kaymakamlığınca avan projesi hazırlanarak İçişleri Bakanlığı İMİD Başkanlığına gönderilen Korgun Hükümet Konağının 2013 yılı Kasım ayında bizzat İçişleri Bakanıyla yaptığımız görüşme neticesinde 2014 yılı yatırım programına aldırılmış olup Korgun Hükümet Konağı için İçişleri Bakanlığınca 7.500.000 TL(yedi trilyon beş yüz bin TL) ödenek ayrılmıştır.

Korgun kaymakamlığınca tarihi ve kültürel dokuya uygun yöresel mimariyi yansıtacak şekilde avan projesi yaptırılan ve İçişleri Bakanlığınca 7.500.000 TL (yedi milyon beş yüz bin TL) ödenek ayrılan projenin Korgun Kaymakamlığımızca yaklaşık maliyet hesabı tamamlandıktan sonra hemen Korgun Hükümet konağımızın temeli atılacaktır.

2014 yılı yatırım programına alınan ve İçişleri Bakanlığınca Korgun Hükümet Konağı için 7.500.000 TL (yedi milyon beş yüz bin TL) ayrılan ödeneğin başta Korgun’lu hemşehrilerimiz olmak üzere Çankırı’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Kamuoyuna ve Kıymetli hemşehrilerime saygılarımla duyurulur."

SÖZCÜ18 DİYOR Kİ;
KORGUN'A YAPILAN BU YATIRIM BEYHUDE!

Sokaktaki vatandaşa 'şirin görünme' yerine 'radikal kararlar' alarak geleceğe ışık tutmanın siyasetçi açısından çok daha önemli bir erdem olduğu düşüncesiyle, Sözcü18 Haber Merkezi olarak her zaman olduğu gibi yine 'Çankırı gerçekleri'ni okuyucularımızla paylaşma ihtiyacı duyduk.

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in verdiği bilgiler çerçevesinde bugünkü Korgun'u değerlendirdiğimizde, ülke bütçesinden ayrılan 7 milyon 500 bin tl'nin gereksiz bir harcama olduğunu düşünüyoruz.

Çankırı'nın mahallesi olabilecek düzeydeki bugünkü Korgun ilçesinin, beldelerin kapatıldığı şu günlerde alınacak bir kararla Çankırı'ya bağlanması düşünülmesi gerekirken, bütçeden ayrılan 7 milyon 500 bin tl'nin ile Çankırı'ya ve de Korgun'a öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda harcanması çok daha yerinde olurdu.

Ancak yapılan son icraat bir kez daha göstermektedir ki; Vuslat sürekli olarak bir başka bahara kalmakta...

SÖZCÜ18

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri