Kuyt, Fenerbahçe'yi uçurdu - İZLE

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 1-1'in rövanşında Vaslui'yi 4-1 yendi...

Sarı-lacivertli ekip 12'de Caner'in golüyle öne geçti. Rumen ekibi 14'te Niculae ile dengeyi buldu. Volkan, 54'te N'Doye'nin penaltısını kurtardı. Sonra sahneye Kuyt çıktı; 70 ve 77'deki golleriyle turu getirdi. Sow +91'de skoru belirledi.

Maçın geniş özeti için - TIKLA

DİRK KUYT FORVETTE
Stoch'un yerine orta sahanın solunda Caner Erkin, Mehmet Topal'ın yerine orta sahada Selçuk Şahin görev yaparken, Mehmet Topuz orta sahanın sağında oynadı. İlk maçta orta sahanın sağında maça başlayan Kuyt ise rövanş maçına forvet olarak çıktı. Sarı-lacivertlilerin golcü futbolcusu Moussa Sow ilk maçta olduğu gibi yine yedekler arasında yer aldı. Mert Günok, Serdar Kesimal ve Orhan Şam da yedek soyunurken, Romanya'ya getirilen kaleci Serkan Kırıntılı ve Recep Niyaz 18 kişilik kadroda yer almadı.
 
VASLUİ'NİN 11'İ DEĞİŞMEDİ
İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Vaslui'de ilk 11 değişmedi. Vaslui Teknik Direktörü Marius Sumudica, ilk maçta deplasmanda avantajlı bir skor elde eden kadroyu rövanş maçında bozmadı.
 
YILDIRIM ÖZEL UÇAKLA GELDİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkanvekili Abdullah Kiğılı ile birlikte karşılaşma için bugün özel uçakla takımın kaldığı Bacau kentine geldi. Yıldırım ve Kiğılı, Ceahlaul Stadı'nda protokol tribününden karşılaşmayı takip etti. Aziz Yıldırım, uzun bir aradan sonra Avrupa'da takımının deplasman maçını izledi. 
 
STAT DOLDU
Vaslui-Fenerbahçe maçında evsahibi ekip taraftarları stadı büyük ölçüde doldurdu. Karşılaşmanın başlamasına az bir süre kala stadı dolduran Vaslui taraftarları, takımlarını coşkuyla destekledi. Karşılaşmayı az sayıda Fenerbahçe taraftarı izledi. Piatra Neamt kentine gelen yaklaşık 150 sarı-lacivertli taraftar, takımlarına destek verdi.
 
TARAFTARLAR ARASINDA GERGİNLİK
Karşılaşma için Piatra Neamt kentine gelen Fenerbahçeli taraftarlarla, Vaslui taraftarları arasında maç öncesinde gerginlik yaşandı. Maçtan önce kentte gezen sarı-lacivertli taraftarlar, rakip takım taraftarlarıyla karşılaşınca karşılıklı tezahüratlar yaptılar. Araya giren güvenlik güçleri olay çıkmasını önledi. Güvenlik güçleri maçtan önce stat çevresinde önlemler aldı. Stada giden yolları kapatan polis, özel araçları stat çevresine almadı. Araçlarından inen taraftarlar yürüyerek stada geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri