Mourinho: Burak'ın pozisyonu penaltıydı

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray maçı öncesi basın toplantısında konuşuyor.

Jose Mourinho basın toplantısından önce NTV Spor'a konuştu. Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü "Zor bir maç olacak. Galatasaray iyi ve kazanan bir takım. Bir kazanma kültürünü sahipler. İyi bir antrenörü, futbolcuları ve harika taraftarları var. Ama onlar için de zor bir maç olacak. 2-0 ya da 3- 1 kaybetmeyi değil maçı kazanmayı istiyorum.

BURAK'IN POZİYONU PENALTIYDI
Çeyrek finaldeki her takım iyidir. Galatasaray çeyrek finalde olmayı hak etti. İlk maçta ilk 10 dakikada golü bulduk. Tamamen maça odaklanmış haldeyiz. Yarı finale gitmek istiyoruz. Bunu yaparken de kazanmak istiyoruz. İlk maçın hakemi bence iyiydi. Tabii hataları vardı. Burak'ın pozisyonu penaltıydı. Ama Fatih'i anlıyorum. Mutlu olmaması çok normal. Ama futbol bu. Bazen bunlarla karşılaşıyorsunuz. Her zaman mutlu olamıyorsunuz. Fatih ile aramda bağ var. Onu çok seviyorum" dedi.
 
İşte Jose Mourinho'nun basın toplantısındaki açıklamaları:
 
"Pepe'nin bir sakatlığı var. Yarına kadar bekleyeceğiz. Onun yerine Albiol oynayabilir. İkisi arasında fark yok. Bu sabah toplantısında yaptığımız toplantıda 3-0'ın garanti bir skor olmadığını ve 3-0 galip gelen takımların rövanşta kaybedebilecekleri olduğuydu.
 
Galatasaray'ın oyun stilleri üzerine çalıştık ve beklemediğimiz sonuç almak istemiyoruz. Yarın ki maç farklı bir karşılaşma olacak.
 
Eğer bir futbolcu yaptığı işe saygı duyuyorsa ve her zaman hazır olmak için hazırlanıyorsa formayı hak eder.
 
Porto'dayken Denizlispor ile karşılaştık. İlk maçı 6-0 gibi bir skorla kazanmıştık. İkinci maçta stat doluydu ve çok farklı bir maç oynadık.
 
Bizler böyle atmosferleri seviyoruz. Yarın da taraftarlar bize karşı da olsa oyuncularım bunu seveceklerdir.
 
Coentrao: Biz bu tür statların önünde futbol oynamaya alışkınız. Biz sadece futbolumuzu oynayacağız.
 
İlk 8 takıma baktığımda her takımın aynı olacağını düşünüyordum. Ama sonra baktığımda bazı takımların daha güçlü olduğunu gördüm. Bunlar Real, Barcelona, Bayern gibi.
 
Benim burada alacağım sonuçlar Real'deki geleceğimi belirlemez.
 
Yarın forvette kimin oynayacağını söyleyemem bunu sadece ben biliyorum.
 
Bir gazetecinin Türkiye'de herhangibir takımı çalıştırmak ister misiniz? sorusu üzerine;
 
Bu konuyu bilemeyiz. 2003'te Türkiye'ye gelmek üzereydim ama sonra başka bir rota çizdim kendime. Ama benim gideceğim yer futbol tutkusunun olduğu yer olacaktır.
 
Ben geçmişle ilgilenmiyorum. Kalecimiz çok iyi antrenman yapıyor ve bununla da ilgili bir sorunumuz yok.
 
Yarınki maçla ilgili biz buraya kesinlikle kazanmak için geldik. Biz burada 5-1 ve 2-1 gibi skorlarlar da alabiliriz. Ben 2-1'lik skor aldığımız takdirde Madrid'e mutlu olarak dönmeyeceğim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri