Newcastle United: 2 - Manchester City: 2

Premier League'in 14. haftasında Newcastle United'a konuk olan Manchester City, 2 kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. 88'de eski Liverpool oyuncusu Jonjo Shelvey'nin füzesiyle ev sahibi Newcastle puanı kurtardı!

İngiltere Premier League’de 14. hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Manchester City, deplasmanda Newcastle United’la 2-2 berabere kaldı ve Liverpool’u takip ettiği yarışta bir yara daha aldı. City, bu sonuçla 29 puanla maç fazlasıyla ikinci sırada yer alırken son dakikalarda puanı kurtaran Newcastle United ise 16 puana yükseldi.

City, iki kez öne geçtiği maçta üç puana tutunamazken 22’de Raheem Sterling skoru 1-0’a getirdi. 25’te Jetro Willems skora eşitliği getirdi. Adeta 1-1’e kilitlenen maçta 82’de Kevin de Bruyne uzak mesafeden yaptığı düzgün vuruşla takımını öne geçirdi.

SHELVEY, SON SÖZÜ SÖYLEDİ!
Pep Guardiola golden sonra 3 puanı korumaya yönelik son hamlesinde Gabriel Jesus’u çıkardı ve Rodri’yi oyuna soktu. Rodri 84’te oyuna dahil olurken 88’de Jonjo Shelvey, serbest vuruşta Atsu’nun pasında bomboş kaldı ve uzak mesafeden şutu gönderdi. Top ağlara gitti ve skor 2-2’ye geldi.

Kalan bölümde Sterling’le 90+2’de bir pozisyondan faydalanamayan City, 1 puana razı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Spor Haberleri