Ömer Sağlam'dan "zorunlu bir açıklama"

Yazarımız Ömer Sağlam, "Çankırı'nın logosu 'eşek' olmalıdır!" yazısına gelen bazı olumsuz tepkilere karşı "zorunlu bir açıklama" yaptı.

Sözcü18 yazı ailesinin önemli isimlerinden Ömer Sağlam'ın kaleme aldığı "Çankırı'nın logosu 'eşek' olmalıdır!" yazısı yayımı itibariyle çeşitli olumsuz tepkilerle karşılaştı.

"Çankırı'nın logosu 'eşek' olmalıdır!" için - TIKLA

Haftanın ilk günü olan Pazartesi günleri yazısını yenileyen Sağlam, bu haftaki yeni yazısını geçtiğimiz hafta kaleme aldığı yazısına gelen olumsuz tepkileri yanıtlamayı uygun gördü.

Yazısında "Çankırı'nın sembolü 'eşek' olmalıdır!” başlıklı bir önceki yazımızı “Umarım hiç kimse, bu tekliflerimi ‘eşeklik’ olarak nitelendirme eşekliğine düşmeden üzerinde derin derin düşünür. Düşünmesini beceremeyenler ise en azından tebessüm eder, gülüp geçer…” şeklinde bağlamıştık. Bu, muhtemel saldırılara karşı bir barikat cümlesiydi. Ayrıca, yazının sonunda,  geleneksel Çankırı kültürünün bir nevi özür dileme biçimi olan  “Sözüm mencilisten dışarı, hâşâ huzurdan ve affınıza mağruren” gibi deyimleri kullanmak suretiyle bir nevi peşin peşin özür dilemiş, saygılarımızı sunmuştuk." diyen Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü.

Ömer Sağlam'ın son yazısı "Zorunlu bir açıklama"yı okumak için - TIKLA

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri