Özcan, Yaylakent, Özlü ve Dodurga beldelerinde

Çankırı Valisi Özcan, belde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, belde ziyaretlerine Orta Yaylakent, Özlü ve Dodurga Beldeleri ile devam etti.

Orta Kaymakam Vekili Hüseyin Demirbaş'’ın eşlik ettiği belde ziyaretlerinde Vali Özcan, ilk olarak Yaylakent Belediye Başkanı Mustafa Kuvvetliışık'’ı ziyaret etti.
 
Başkan Kuvvetliışık, vatandaşa hizmet anlayışından yola çıktıklarını ve doğal arıtma projesi yapmayı hayal ettiğini ve projenin onaylandığını belirtti. Elektrik şebekelerini yenilediğini, üç adet eski parkı tadilat yaptığını, 2 adet yeni park yaptığını ve Işık Parkı adında yeni bir park yapacağını ve içerisinde olimpik yüzme havuzu olacağını belirtti.
 
Başkan Demirbaş, köprü genişletme çalışması yapacaklarını belirterek Vali Özcan’'dan yardım istedi. İlköğretim Okulu’nda 53 öğrenci olduğunu ve 24 öğrencinin taşımalı olarak ilçeye gittiğini sözlerine ekledi.
 
Vali Özcan, okula giderek incelemelerde bulundu. Belde içinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Özcan, Yaylakent Beldesinde yapılan bulvarı beğendiğini belirterek başkan’a teşekkür etti.
 
 
VALİ ÖZCAN ÖZLÜ BELDESİNDE
 
Daha sonra Özlü Belediye Başkanı Mustafa Altıparmak’ı ziyaret etti. Başkan, nüfusun azlığı nedeni ile alt yapı projelerinin kabul edilmediğini belirtti. Beldede hayvancılık yapıldığını belirtti. Vali Özcan, Özlü İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek, okulda incelemelerde bulundu. Yüz öğrenci olan okulda, Okul Müdürü ve Öğretmenler bilgi sundular.
 
Kayılar Köyü Muhtarı ve köy sakinleri Vali Özcan'’ı yol kenarında karşılayarak, yapımına devam ettikleri köy konağını Vali Özcan’'a gösterdiler ve tamamlanması için Vali Özcan'’dan yardım istediler. Vali Vahdettin Özcan da kendilerine destek vereceğini belirtti.
 
 
SON DURAK DODURGA
 
Vali Özcan'ın bir sonraki durağı Dodurga beldesi oldu. Dodurga Belediye Başkanı Ahmet Erdoğdu’'yu ziyaret eden Özcan, belde içerisinde vatandaşlarla sohbet etti, onların isteklerini dinledi ve çocuklarla sohbet etti. Belediye çalışmalarını anlatan Başkan Erdoğdu, ihtiyaçlarını da Vali Özcan'’a iletti. Vali Özcan, Yuvaköy ve Dodurga arası yolun bakımının yapılacağını, engelli vatandaşların ikamet ettiği sokakların yol yapımı içinde destek olacaklarını söyledi.
 
Belediyelerde Şeref Defterini imzalayan Vali Özcan, Beldelerde vatandaşlar ve çocuklar tarafından yoğun bir katılımla karşılandı. Özcan, etrafını saran çocuklara çeşitli hediyeler ve şeker dağıttı.
 
ZİYARETLER SÜRECEK
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Vali Özcan, yarın (26 Nisan Perşembe) Çavundur, Çardak ve Saçak beldelerini ziyaret ederek incelemelerde bulunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.

Çankırı Gündemi Haberleri