MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde reçeteli ilaçlarını içtikten sonra fenalaştığı öne sürülen 43 yaşındaki şarkıcı Rıza Tamer Şişman, kaldırıldığı hastanede öldü. Şişman'ın ölümü şüpheli bulundu.
Şarkıcı Rıza Tamer, dün saat 20:00 sıralarında reçeteli ilaçlarını içtikten bir süre sonra fenalaştı.
Durumun bildirilmesi üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi evinde yapılan Şişman, arkadaşı Ş.T.E. eşliğinde ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
HAYATINI KAYBETTİ
Durumu ağır olan Şişman, buradaki müdahalenin ardından ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Şişman, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNDU
Şişman'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine Cumhuriyet savcısı tarafından inceleme yapıldı.
Şişman'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
RIZA TAMER KİMDİR?
Kahramanmaraşlı olan şarkıcı, söz yazarı ve besteci Rıza Tamer, 2004 yılında Popstar Türkiye yarışmasına katılarak ilk kez geniş kitlelere adını duyurdu.
Rıza Tamer yarışmayı üçüncülükle tamamladıktan sonra Yan, Efendim ve Adam Olmaz gibi şarkılarla profesyonel müzik dünyasına attı.
Ardından özel hayatındaki sorunlar nedeniyle sokaklarda yaşamaya başlayan Tamer, "Benden Sonra" adlı şarkısını söylerken çekilen videonun sosyal medyada yayılmasıyla yeniden ün kazanmış birçok ilde konser vermişti.
Benden Sonra adlı şarkısına çekilen profesyonel klip de Yotube'da 60 milyondan fazla izlenmişti.