Sevda Karaali'ye yanıt!

Çankırı Belediye Başkanı Mithat Kılıç yaptığı yazılı açıklamada Çankırıspor Başkanı Karaali'ye sordu...

Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali'nin yaptığı son açıklamayı yanıtladı ve "Sayın Kulüp Başkanı'na soruyorum: Herkesle kavga etmek zorunda mısınız?" dedi. Başkan Yardımcısı Kılıç'ın yazılı açıklaması şöyle:

Bireysel ve Sağlık Sigortası ile Kaskolarınız için - Sharkssigorta.com

"Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali tarafından geçtiğimiz günlerde bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan açıklamalarda Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’i hedef alan ifadeler görülmüştür.
 
Spor kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’in yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Sayın Valimiz Vahdettin Özcan’ın da bilgileri dâhilinde Çankırıspor’a sağladığı destek ve katkılar ortada iken futbola odaklanması gereken kulüp başkanının alışkanlık haline getirdiği kavgacı tutumunu devam ettirmesi bizleri çok da şaşırtmamış ama üzmüştür.
 
Çankırıspor’a her türlü konuda destek olunması için Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç başkan yardımcısı olarak beni görevlendirmiştir. Ben de daha önce söz verildiği üzere sezon başından beri kulübün çeşitli ihtiyaçlarını esnaf arkadaşlarımızın da katkılarıyla karşılamanın olağanüstü gayreti içinde oldum.
 
Ancak kulüp başkanının zaman zaman yaptığı yerli yersiz açıklamalar kulübe yardımcı olmak isteyen insanların moralini bozup, motivasyonunu olumsuz etkilemektedir. Sonuçta bizler de insanız ve bu gayretlerimizi yok sayan açıklamalar bizleri demoralize etmektedir.
 
Yoğun iş temposu arasında maddi manevi büyük fedakârlıklar yaparak sağlamaya çalıştığımız katkıyı devam ettirme gücünü artık kendimde bulamıyorum. Sayın Belediye Başkanımızın iddia edilen konularla ilgili hiçbir dahli olmadığını ve haksız yere itham edildiğini ifade etmek istiyorum.
 
Sayın Kulüp Başkanına soruyorum; Herkesle kavga etmek zorunda mısınız? Ortamı sürekli germek Çankırıspor’a hiçbir şey kazandırmamakta aksine bu takıma gönül verenleri de üzmektedir.
 
Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 
İşyerinizin ve konutlarınızın güvenliği için - Sharkssigorta

Yorum Yap
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Çankırı Gündemi Haberleri