TÜRKİYE İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medya hesabından Furkan Torlak hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Eski İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü Furkan Torlak'ın Adalet Bakanlığı'ndaki görevinden alındığı iddia edildi.
Şık şunları yazdı:
"Mehmet KAP’ atıldı.
Mehmet Kap sahte kimliğiyle kurduğu trol+medya manipülasyon çetesiyle haysiyet cellatlığı yapan Furkan Torlak, Adalet Bakanı Akın Gürlek’in küçük Goebbels’i olarak istihdam edildiği görevinden alındı.
Karıştıkları suçları örtbas etmek için kurduğu manipülasyon çetesiyle ailelerimizi, kadınları ve çocuklarımızı, dostlarımızı hedef alan;
Fon dahil her türlü soygununun içinde olduklarını gizlemek, oturtuldukları koltukları kaybetmemek gayesiyle “ben yanarsam herkesi yakarım” mesajı vermek için iktidar içinden isimleri sızdırmaları nedeniyle AKP’lilerin dahi sabrını taşıranların tetikçiliğini yapan isimlerden biri olarak anılan Furkan Torlak, bugün itibariyle görevden alındı.
Saray Rejimi, artık taşıyamaz hâle geldiği kirliliği ve safrayı üzerinden atmaya çalışıyor. Birkaç ismi görevden almakla değil bu tabloyu mümkün kılan anlayışla yüzleşip, soygun düzeniyle hesaplaşacağımız gün gerçek çözüm bulunacak."
Mehmet KAP’atıldı. Mehmet Kap sahte kimliğiyle kurduğu trol+medya manipülasyon çetesiyle haysiyet cellatlığı yapan Furkan Torlak, Adalet Bakanı Akın Gürlek’in küçük Goebbels’i olarak istihdam edildiği görevinden alındı. Karıştıkları suçları örtbas etmek için kurduğu manipülasyon çetesiyle ailelerimizi, kadınları ve çocuklarımızı, dostlarımızı hedef alan; Fon dahil her türlü soygununun içinde olduklarını gizlemek, oturtuldukları koltukları kaybetmemek gayesiyle “ben yanarsam herkesi yakarım” mesajı vermek için iktidar içinden isimleri sızdırmaları nedeniyle AKP’lilerin dahi sabrını taşıranların tetikçiliğini yapan isimlerden biri olarak anılan Furkan Torlak, bugün itibariyle görevden alındı. Saray Rejimi, artık taşıyamaz hâle geldiği kirliliği ve safrayı üzerinden atmaya çalışıyor. Birkaç ismi görevden almakla değil bu tabloyu mümkün kılan anlayışla yüzleşip, soygun düzeniyle hesaplaşacağımız gün gerçek çözüm bulunacak.
— AHMET ŞIK (@ahmetsahmets) October 12, 2026