Çankırı milletvekili Çivitcioğlu yeni hastanenin yerini açıkladı

Çankırı milletvekili Çivitcioğlu yeni hastanenin yerini açıkladı

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivicioğlu, 27 Haziran 2018 tarihinde milletvekili seçildiğinin yıldönümünde nihayet bir basın toplantısı düzenledi. Çivicioğlu, toplantıda yeni hastanenin nereye yapılacağını da açıkladı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, milletvekilliğinin bir yıllık değerlendirmesini yaptı. Kahveci Hacı Baba'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Çivitcioğlu'na AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık eşlik etti.

Kızılırmak Hamzalı Sulaması ile 95 bin 510 dekar tarım alanının sulamaya açıldığını belirten Çivitcioğlu; "Kızılırmak Tımarlı Sulaması Projesi ile ilimizde 67 bin 720 dekar zirai alan sulanacak. Koyunbaba Barajı sulamasını ise 2021 yılı içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Korgun Yolkaya, Karatekin, Kalfat, Kurşunlu İğdir, Şabanözü Kutluşar’da barajlı gölet çalışmaları devam ediyor." dedi.

Yaklaşık iki yıldır yer belirleme çalışmalarının sürdüğü yeni hastane ile ilgili de bilgi veren milletvekili Çivitcioğlu "Şehrimize yakışır tam donanımlı modern fiziki ve teknik imkanları yeterli stratejik noktada bölgeye hizmet verecek olan, 400 yatak kapasiteli 80 bin metrekare alana yapılacak yeni devlet hastanemizin yeri belirlendi. 2019 yatırım programına alınmış olan hastanemiz Abdulhalik Renda Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Ankara yolu bölge trafik yanıdır." dedi. Çivitcioğlu'nun yeni hastane ile ilgili olarak 2019 yılı bütçesine ödenek konulduğunu ve temelinin de 2020 yılında atılacağını kaydettiği öğrenildi.

"GAMZELİ VE AKDOĞAN'IN OLAYIYLA BENİM İLGİM YOK"
Salim Çivitcioğlu'na açıklamaları sonrası sorulan sorular arasında TZOB Yönetim Kurulu'nda Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu sırada yeni yönetimde görev verilmeyen Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan'ın 'esnaf' kaydının düşürülmesi olayları soruldu. Milletvekili Çivittcioğlu bu sorulara "Benim bu olaylarla hiçbir ilgim yok!" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler