24 Haziran öncesi kan donduran sözler: Seçimde aksi olursa Belgrad Ormanı'na gömdüklerimizi çıkarır...

24 Haziran öncesi kan donduran sözler: Seçimde aksi olursa Belgrad Ormanı'na gömdüklerimizi çıkarır...

Prof. Dr. Ahmet Maranki, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala canlı yayında açıkça iç savaş tehdidinde bulundu.

Kendisini 'Bitkilerin efendisi' olarak tanıtan, hakkında usulsüz ilaçtan çok sayıda dava bulunan Prof. Dr. Ahmet Maranki , 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala  Akit Tv 'de katıldığı canlı yayında gündemi sarsacak ifadeler kullandı. Maranki , seçimlerin bekledikleri sonuca ulaşmaması durumunda "Belgrad Ormanı'na gömdüklerini çıkararak savaşacakları" tehdidini savurdu.

İŞTE MARANKİ'NİN KAN DONDURAN O SÖZLERİ:
"Bu spekülasyonlar tamamen sunidir. Biz onun için her doğruyu her yerde söylemeyeceğiz. Kan ağlıyor içimiz. Ama bizim şayet aksi olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Ben onun için, umudum Kaf Dağı'nın arkası 25 Haziran'dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı'nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık, 'Bismillahirrahmanirrahim' diyeceğiz..."

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDILAR
Maranki'nin bu sözleri sosyal medyada da büyük tepki çekerken, birçok kullanıcı 24 Haziran öncesi infial yaratabilecek olan bu sözler nedeniyle savcıları göreve çağırdı.

Maranki'nin Akit'teki köşesinde yazdığı Payitaht, Diriliş gibi dizilerin aralarında ped ve gazlı içecek reklamlarının gösterilmesinin 'ahlaki çöküntüye' sebep olduğu iddiası da tepki çekmişti.

İşte o sözler:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler