3 Eylemci aracın altında kaldı!

3 Eylemci aracın altında kaldı!

"Taksim Gezi Parkı" gösterilerine destek vermek amacıyla Kızılay Meydanı'nda toplanan kalabalığın arasına dalan araç, üç eylemcinin ağır yaralanmasına neden oldu.

Gezi Parkı eylemlerine destek vermek amacıyla 3 gündür aralıksız şekilde Ankara’da eylem yapan gösteriler bu saatlerde protesto eylemlerini hala sürdürüyor. Ankara’nın pek çok noktasında eylemler yapılırken, eylemin en yoğun şekilde yaşandığı yer Kızılay Meydanı. Kızılay Meydanı’nda göstericiler ile polisler arasında çatışmalar belirli aralıklarla sürerken, polis gaz bombası ve TOMA’larla eylemcilere müdahale ediyor.

Kızılay Meydanı’nın olaylar nedeniyle trafiğe kapatılmasına rağmen, Meydana giren bir sivil araç sahibi, aracını hızla göstericiler üzerine sürerken, yaşanan kazada üç gösterici ağır şekilde yaralandı. Göstericiler olay yerine gelen ambulanslar tarafından çevre hastanelere kaldırılırken, kazaya karışan araç ise olanca hızıyla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINDI
Olayın ardından kaçan zanlı Genelkurmay Başkanlığı önünde gözaltına alındı. Emniyette ifadesine başvurulan zanlı, eylemcilerin aracına vurarak zarar vermesi üzerine panik yaşadığını ve kazaya neden olduğunu öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler