A Milli Takım’ın Hırvatistan ve Letonya maçı aday kadrosu açıklandı!

A Milli Takım’ın Hırvatistan ve Letonya maçı aday kadrosu açıklandı!

Hırvatistan ve Letonya ile yapılacak kritik maçlar öncesi A Milli Takımımızın aday kadrosunda hangi isimler yer aldı? İşte detaylar...

A Milli Takımımızın UEFA EURO 2024 Elemeleri’nde 12 Ekim’de deplasmanda Hırvatistan ve 15 Ekim’de Konya’da Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Ay-yıldızlı ekibin başında ilk maçına çıkmaya hazırlanan İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir ve Juventus forveti Kenan Yıldız’ı ilk defa milli formayla buluşturacak. Ayrıca Rıdvan Yılmaz, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu ve Emre Akbaba’yı da kadroya dahil etti. Emre Akbaba 2018’den, diğer üç isim ise 2022’den bu yana milli formayı giymemişti.

Ancak Montella’nın kadroda görmek istediği 6 futbolcu, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle bu iki maçta yer alamayacak. Bu futbolcular; Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Kazımcan Karataş, Cengiz Ünder, Arda Güler ve Enes Ünal olarak sıralandı.

İşte milli takım aday kadrosu:

  • Kaleciler: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Ertaç Özbir, Uğurcan Çakır.
  • Defans: Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz.
  • Orta saha: Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan.
  • Forvet: Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Yusuf Sarı, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler