Ali Rıza Demircan'dan 'tape fetvası'

Ali Rıza Demircan'dan 'tape fetvası'

İlahiyatçı Demircan dün akşam A Haber'de yine ilginç bir çıkışa imza attı. Demircan'a göre tapeleri dinlemek ve inanmak harammış.

İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan, A Haber’de katıldığı bir programda yine ilginç bir çıkışa imza attı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın da babası olan Ali Rıza Demircan, tapeleri dinlemenin, inanmanın ve yaymanın haram olduğunu söyledi. Demircan’a göre bunun nedeniyse kayıtların altı günahın işlenmesiyle oluşturulmuş olması. İlahiyatçı Demircan, kayıtları yapanları ‘fasık’ olarak niteledi. Demircan, herşeyi inceleyin tartın diyerek başladığı cümlenin sonunda tapeleri dinlemeyin diyerek aynı cümlede kendiyle çeliştiği gözlendi.

GÜLEN’İN TAPELERİNDEN ÖRNEK VERDİ
Demircan konuşması sırasında Fethullah Gülen’e ait olduğu iddia edilen tapelerden alıntı yapmadan da geri durmadı. Gülen’e ait olduğu öne sürülen o kayıtlarda “Peygamber Efendimiz sosyal medyada tweetleri arttırın buyurdu” şeklindeki sözlerini örnek veren Ali Rıza Demircan “İslam dinine inanan hiç kimse tweetler katlansın diyemez” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler