Antalya ve Muğla sahillerinde üç ceset daha kıyıya vurdu

Antalya ve Muğla sahillerinde üç ceset daha kıyıya vurdu

Antalya Serik'te iki ve Muğla'da bir olmak üzere 3 ceset daha kıyıya vurdu. Böylece son 6 günde Akdeniz ve Ege sahillerinde 9 ceset kıyıya vurmuş oldu.

ANTALYA'nın Serik ilçesinde bir otelin sahilinde iki ceset bulundu. Böylece son altı günde Akdeniz ve Ege sahillerinde bulunan ceset sayısı, 9'a yükseldi.

SAHİLDE 500 METRE ARALIKLA İKİ CESET

Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde bir otelin sahilinde, sabah saatlerinde iki ceset bulundu. Otel çalışanlarının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede, sahilde 500 metre aralıklı cinsiyeti ve kimliği belirsiz iki ceset buldu. Cesetler, savcı incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

GÖÇMEN FACİASI ŞÜPHESİ

Öte yandan çarşamba günü Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve 1 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından önceki gün de Manavgat'ta iki, Serik'te bir ceset bulundu. Dün ise Aksu sahilinde bir ceset tespit edildi. Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

MUĞLA'DA DA KIYIYA CESET VURDU

Antalya ve Hatay'ın ardından bugün sabah saatlerinde Muğla'da da sahile kadın cesedi vurmuştu. Cenazenin kolları ve bacaklarının bir bölümünün olmadığı görülmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler