Artık ümit kesildi

"Artık ümit kesildi"

Muhterem Nur konuştu...

Herkes Müslüm Gürses'in hastaneden taburcu olacağı günü beklerken, sanatçıdan yine üzücü bir haber geldi. Kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren; sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan, Müslüm Gürses'in yoğun bakım süreci uzadı. Nedeni ise 59 yaşındaki sanatçının akciğerinde gelişen enfeksiyon. Bir süre önce yoğun bakım ünitesinden normal odaya geçmesi için hazırlanan sanatçı aniden gelişen akciğer problemi nedeniyle yeniden operasyon geçirmek zorunda kaldı. Gürses, hareket etmemesi gerektiği için 10 gündür uyutuluyor. Sanatçının 3 hafta daha uyutulması planlanıyor.

Müslüm Gürses'in bir an olsun yanından ayrılmayan ve bu süreçte sessizliğini koruyan hayat arkadaşı Muhterem Nur ilk kez Habertürk TV Kültür Sanat Editörü Özlem Karahan'a konuştu.
 
Muhterem Nur, "Ümidim kesildi. Doktorlar durumunu aydınlık görmüyorlar. 3 aydır yatakta, her tarafı yara içinde. Giderken dönüp arkasına öyle bir baktı ki, bir daha dönemeyecek dedim. Eğer geri dönerse bu bir mucize olur. Durumu kötüye gidiyor. Artık ümit kesildi." diyerek gözyaşlarına boğuldu.
 
 İşte Muhterem Nur'un yürek burkan sözleri...
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler