Askeri malzeme istihbaratını İran mı verdi

Askeri malzeme istihbaratını İran mı verdi

Kulislerdeki iddiayı ekrana taşıdı.. İSTİHBARAT İRANDAN MI..

Moskova-Suriye seferini yapmaktayken, içinde askeri malzeme taşıdığı iddiası ile Türkiye hava sahasında indirilen Suriye uçağıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

ABD İŞARET EDİLMİŞTİ
Uçakta yapılan aramalarda bir takım askeri malzemeler bulunduğu açıklanmıştı. Bunun üzerine akıllara gelen sorulardan biri de istihbaratın ABD'den mi gelmiş olduğuydu.
 
KANAL D HABER'DEN İRAN ÇIKIŞI
Birand'ın sunumuyla ekrana gelen Kanal D Haber, o iddianın peşinden gitti ve ilginç sonuçlara ulaştı. Bülten öncesinde "Uçaktaki malzemelerin istihbaratını kimin verdiğini açıklıyoruz" diye duyurulan haberde, uçakta askeri malzeme bulunduğu iddiasının İran kaynaklarınca Türk yetkilelere ulaştığı iddiası vurgulandı.
 
Birand'ın hazırlayıp sunduğu Kanal D Haber, uçağın içinde askeri malzeme bulunduğu istihbaratının tahmin edildiği gibi Amerika değil, İran tarafından verildiği iddiasını paylaştı.
 
MEHMET BARANSU SAATLER ÖNCE AÇIKLAMIŞTI!
Öte yandan Taraf yazarı ve gazeteci Mehmet Baransu Twitter'da akşam saatlerinde attığı mesajda "İran çıkarsa da şaşırmam. Devletin terör ve istihbaratla ilgili iki önemli ismi İrancı. Biri bakan diğeri bürokrat" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler