Atalay Demirci: “FETÖ beni de kandırdı”

Atalay Demirci: “FETÖ beni de kandırdı”

Atalay Demirci'nin hesabı hacklendi, ortaya Hakan Şükür ve Enes Kanter'le olan görüşmeleri çıktı.

Acun Ilıcalı’nın Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programında sergilediği performansla hayatımıza giren ve sonrasında yaptığı stand-up gösterileri ile kendisine bir yön çizen Atalay Demirci bir hack grubu tarafından hacklendi. Komedyen Atalay Demirci’nin hacklenen hesabından Enes Kanter ve Hakan Şükür’le yaptığı yazışmalar ve bazı fotoğraflar ortaya çıktı. Hack grubu Demirci için, “Bu bir komedyen değil gizli FETÖ’cüdür” yazdı.15 Temmuz’dan sonra meydanlara çıkarak demokrasi nöbetine katılan ve darbe girişimini lanetleyen bir konuşma yapan Demirci ‘nin basketbolcu Gülen’e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter ve Hakan Şükür ile sosyal medya üzerinden mesajlaşmalarını yayınladı.

TEDBİRDEN TAKİBİ BIRAKMAK ZORUNDAYIM
Hacklenmesi sonucu ortaya çıkan yazışmalarda Demirci’nin, sosyal medyada yaptığı FETÖ yanlısı paylaşımlarla büyük tepki çeken Enes Kanter’e, “Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada, anlarsın kardeşim. Nelere bakarak insan avlıyorlar, dur bakalım geleceğiz gibi biz de oralara, ne olur dua et, Allah’a emanet ol” şeklinde mesaj attığı görülüyor.

Sosyal medyadaki paylaşımların ardından Atalay Demirci, instagram’dan bir açıklama yaptı.

“KANDIRILMIŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM…”
Bu mektubu hain bir terör örgütü ile bağdaştırılmaya çalışılan ve bu yüzden acaba ölsem daha mı iyi olur diye intiharı bile aklından geçirirken, halkından özür dileyen bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen…

Twiter hesabımın hacker’lar tarafından ele geçirilmesi sonucunda, hakkımda “fetö” üyesiymişim gibi oluşturulmaya çalışılan algının karşılık bulmaması umuduyla yapacağım açıklamamı Milletimizin, Devletimizin ve bu topraklarda yaşayan herkesin samimiyetimle yaptığımı bilmesini isterim….
Anne Babasını küçük yaşta kaybetmiş ve Yetiştirme Yurtlarında büyümüş, yani Annesi de Babası da Devlet olan ve Devletin ekmeğini yiyerek büyümüş, küçük yaştan itibaren en ufak bir kötü alışkanlığa ya da illegal gruplara meyletmemiş, her zaman Allah’ın muhafazasını iliklerine kadar hissetmiş bir kardeşiniz olarak, şu an bu ithamlarla karşı karşıya kalmanın şoku ve üzüntüsü içerisindeyim. Söz konusu örgütle geçmiş yıllarda Okullarında ve Dersanelerinde işim gereği gösteriler yapmışlığım aşikardır. En az Ülkemizin yöneticileri, iş adamları, sporcuları, sanatçıları ve diğer kesimleri kadar temasım olmuştur. Safiyane niyetle sadece dinimi daha doğru yaşamama vesile olan insanların yönlendirmeleri neticesinde, bana bu anlamda da faydaları olmuştur. Yaptığım mesleğin zeka seviyesine yakışmayacak bir aptallığın içerisine düşmenin mahçubiyetini yaşamaktayım. Bu manada içinde bulunduğum durumun bir hata olduğunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluşan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaşamış ve yaşanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir ve Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiş ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmişimdir. (Biraz araştırılınca görülecektir)… Geçmişte bir çoğumuzunda yaşadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler